Bărbat din Alba Iulia prins în timp ce încerca să sustragă motorină din rezervorul unui camion. Polițiștii îl cercetează pentru tentativă de furt calificat

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud îl cercetează penal pe un bărbat din Alba Iulia care este bănuit că ar fi încercat să sustragă combustibil din rezervorul unui camion parcat pe raza localităţii Hopârta.

La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, l-au identificat pe un bărbat de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unei tentative de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în noaptea de 11/12 ianuarie a.c.

Se pare că, în noaptea de 11 /12 ianuarie a.c., bărbatul s-ar fi deplasat cu un autoturism până în comuna Hopârta, având asupra sa mai multe bidoane, furtunuri și ustensile pentru forțarea sistemelor de închidere ale rezervoarelor şi ar fi încercat să sustragă motorină din rezervorul unui camion parcat la marginea localității însă a fost surprins de un localnic şi a abandonat activitatea infracțională, încercând să-şi asigure scăparea.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de furt calificat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...