Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Alba Iulia dornic de sex în trei, sedus și lăsat fără bani de către două femei din Blaj şi Zlatna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia le-au identificat pe două femei ce sunt bănuite că i-au sustras unui bărbat o importantă sumă de bani, după ce i-au promis că vor întreţine cu el relaţii sexuale.

prostituate-465x390Potrivit IPJ Alba, “la data de 22 iulie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia le-au identificat pe două femei de 30 şi 25 de ani, din Blaj şi Zlatna, care sunt bănuite de furtul sumei de 3.500 de lei, de la un bărbat.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în data de 20 iulie, promiţându-i bărbatului că vor întreţine relaţii sexuale cu el, l-au determinat să se deplaseze împreună, cu un taxi, în zona Pârâul Iovului, pe raza municipiului Alba Iulia, însă pe drum, profitând de neatenţia lui, i-au sustras suma de 3.500 de lei, după care l-au abandonat.

Cercetările sunt continuate faţă de cele două femei, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea