Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbat din Alba Iulia, cercetat pentru FURT: A sustras dintr-un imobil obiecte în valoare de 50.000 de lei. PERCHEZIȚII în comuna Apahida, la persoana care a achiziționat din bunurile furate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru FURT după ce a sustras dintr-un imobil obiecte în valoare de 50.000 de lei. PERCHEZIȚII în comuna Apahida, la persoana care a achiziționat din bunurile furate.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat de 35 din Alba Iulia, ca bănuit de săvârşirea unui furt semnalat poliţiei la sfârșitul lunii august 2020.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 20/21 august 2020, ar fi pătruns, prin forțarea unui geam, într-un imobil din Alba Iulia, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 50.000 lei (aparat de sudură, ciocane rotopercutoare, mașini de legat fier beton, un aparat de nivelat beton, televizoare, etc.). Ulterior, bărbatul ar fi valorificat o parte din bunurile sustrase, la un bărbat din comuna Apahida, județul Cluj.

Pentru documentarea activității infracționale și pentru recuperarea prejudiciului, polițiștii din Aba Iulia, sprijiniți de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Alba, au efectuat o percheziție pe raza comunei Apahida, județul Cluj, la domiciliul persoanei care a achiziționat bunurile provenite din furt.

Astfel, s-a reușit recuperarea prejudiciului, în proporție de 40%.

Față de bărbatul din Apahida, cercetările sunt continuate, pentru tăinuire.

Polițiștii continuă investigațiile, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a persoanelor vizate și recuperarea integrală a prejudiciu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea