Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bărbat din Alba, căutat de polițiști, după ce și-a atacat socrul cu cuțitul și a fugit de acasă. Este acuzat de tentativă de omor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Cetatea de Baltă, județul Alba, este căutat de polițiști după ce și-a atacat socrul cu un cuțit, iar apoi a fugit de acasă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare în lipsă.

Bărbatul din Cetatea de Baltă a fost, inițial, cercetat pentru loviri și alte violențe, iar după investigații mai amănunțite, procurorii îl acuză de tentativă de omor.

În perioada în care bărbatul era acuzat de loviri sau alte violențe fusese cercetat în liberate, reușind astfel să se sustragă, nemaifiind în prezent de găsit.

Potrivit unor surse, acesta a folosit un cuțit după ce s-a certat cu socrul său. Inițial, cazul a fost cercetat de procurorii Parchetului Judecătoriei Blaj, iar apoi a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

”În baza art. 226 alin. (1) C.pr.pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi, în consecinţă: În baza art. 223 alin. 1 lit. a, art. 223 alin. 2 C.pr.pen. coroborat cu art. 202 alin. (1) – (3) şi alin. (4) lit. e) C.pr.pen. şi art. 226 alin. (2) C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a B.I.C., … pe o durată de 30 de zile, începând cu data prinderii şi punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. (3) C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 Cpp suma de 130 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu va fi virată în contul Baroului Alba din fondurile Ministerului Justiției, urmând a rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru procuror şi de la comunicare pentru inculpat. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 05 octombrie 2018, la ora 1330. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  51/2018  05.10.2018”, se arată în soluția pe scurt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea