Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Alba atacat cu un obiect ascuţit de către o persoană necunoscută, chiar în fața locuinței sale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au  fost sesizați joi, 5 februarie, cu privire la faptul că un bărbat a suferit leziuni corporale ca urmare a înţepat cu un obiect ascuţit.

duba politie3Potrivit IPJ Alba, “echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit faptul că la data de 5 februarie 2015, în jurul orelor 19.20, J.V., de 57 ani, din comuna Şpring, judeţul Alba,  în timp ce se afla în poarta locuinţei a fost înţepat cu un obiect ascuţit în coapsa stângă de către o persoană necunoscută.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la spitalul Municipal Sebeş, fiind ulterior transferat la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările continuă în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei, precum şi în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii acesteia.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea