Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 77 de ani din Tăuți victimă a tâlharilor – suspecții au intrat noaptea peste el în casă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Suspecţii de comiterea unei fapte de tâlhărie asupra unui bărbat în vârstă de 77 de ani din Tăuţi, au fost identificaţi şi reţinuţi cu operativitate de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos.

La data de 7 ianuarie 2014, ora 13.10, poliţiştii din Meteş au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 77 de ani, din localitatea Tăuţi, comuna Meteş, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, în jurul orelor 4.00, în timp ce dormea, două persoane au pătruns în locuinţa sa şi după ce l-au imobilizat i-au sustras din buzunarul hainei suma de 300 de lei.

Imediat au fost demarate activităţile de cercetare în vederea identificării suspecţilor de comiterea faptei iar în baza datelor şi informaţiilor exploatate în mod operativ de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Meteş, în după amiaza zilei de ieri, 7 ianuarie 2014, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi.

Aceştia sunt  Călin Vasile M., de 30 de ani, din comuna Meteş şi Marin Ionuţ D., de 17 ani, din Zlatna. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în baza unei înţelegeri prealabile, în noaptea de 06/07.01.2014, cei doi suspecţi s-au deplasat cu trenul, din Pătrângeni în halta Tauţ după care au mers pe jos până la locuinţa izolată a victimei, cu scopul de a-i sustrage banii.

Aceştia au pătruns în locuinţa vârstnicului care dormea şi l-au imobilizat iar din buzunarul unei haine cu care era îmbrăcat, i-au sustras suma de 300 de lei.

Ulterior cei doi suspecţi s-au deplasat în orașul Zlatna unde au cheltuit banii.

            Faţă de Călin Vasile M. şi Marin Ionuţ D., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 08.01.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea