Bărbat de 47 de ani, din Crăciunelul de Jos, cercetat pentru BRACONAJ PISCICOL: A fost depistat la pescuit pe râul Mureș, în perioada de prohibiţie

La data de 01 iunie 2020, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce desfășurau activități de prevenire și combatere a pescuitului ilegal au efectuat un control, pe râul Mureș, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul piscicol.

Cu ocazia acestui control, a fost depistat un bărbat de 47 de ani, din Crăciunelul de Jos, în timp ce pescuia, încălcând prevederile legale în vigoare privind prohibiţia.

ELIT

Faţă de bărbat a fost întocmit dosar penal, în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „pescuitul prin orice metode al reproducătorilor, în perioada de prohibiţie”, faptă prev. şi pedepsită de art.64, lit. b din O.G.23/2008, modificată, privind pescuitul şi acvacultura.

La data de 01 iunie 2020, poliţiştii din Crăciunelu de Jos și Mihalț au organizat o acţiune de verificare a modului în cere sunt respectate prevederile legale privind pescuitul.

Mihail David - 2020

Cu ocazia acestei acţiuni, față de 4 persoane, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale conform OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, în valoare de 600 de lei, au confiscat 5,1 kilograme de pește și unelte de pescuit.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...