Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 46 de ani, din Iași, REȚINUT de polițiștii din ALBA, pentru ÎNȘELĂCIUNE: A primit bani de la o firmă pentru a se deplasa la muncă și nu a mai venit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut un bărbat din județul Iași care este cercetat pentru înșelăciune. Acesta l-ar fi determinat pe administratorul unei societăți comerciale din Alba Iulia să-i depună bani în cont, pentru a se deplasa la Alba Iulia unde urma să se angajeze în construcții, la firma administrată de păgubit.

La data de 6 decembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii Secției 6 din cadrul Poliției Municipiului Iași, l-au reținut pe un bărbat de 46 de ani, din comuna Ciurea, județul Iași, care este bănuit de săvârșirea faptei de înșelăciune.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în luna noiembrie 2019, l-a contactat pe administratorul unei societăți comerciale care efectuează lucrării de construcții, pentru a se angaja dar a condiționat deplasarea sa și a altor 7 persoane, în Alba Iulia, de transferul sumei de 900 de lei, reprezentând contravaloarea biletelor de tren. Individul ar fi ridicat suma de bani transferată însă, invocând diverse motive, nu s-a mai deplasat în Alba Iulia. Ulterior, spre sfârșitul lunii noiembrie, acesta l-a contactat din nou pe păgubit și i-a cerut 400 de lei, promițându-i că va ajunge la Alba Iulia, însă nici de această dată nu și-a respectat promisiunea.

La data de 5 decembrie 2019, pe numele bărbatului a fost depusă o nouă sumă de bani, iar acesta a fost depistat, în flagrant, în momentul în care a ridicat-o.

Polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, urmând să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea