Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat de 43 de ani, din județul Alba, prins ,,beat mangă” la volanul unui microbuz, în Copșa Mică, cu 15 oameni la bord. Ce alcoolemie avea

Ziarul Unirea

Publicat

în

În dimineața zilei de 19 octombrie, în jurul orei 06,00, în orașul Copșa Mică, polițiștii au oprit pentru control un microbuz în care se aflau 15 pasageri, condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în județul Alba.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea