Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat de 36 de ani, recidivist, arestat preventiv la Alba Iulia după ce ar fi obligat o fetiță de 13 ani să se prostitueze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reţinut de procurori ai DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia iar ulterior a fost arestat, joi, 18 aprilie, la Tribunalul Alba, pentru trafic de minori.

Instanța şi-a însușit propunerea formulată de DIICOT şi a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

”Admite propunerea procurorului din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi, în consecinţă: (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Lazăr Nicolae Ioan aflat în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Alba, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 18.04.2019 până la data de 17.05.2019, inclusiv”, se precizează în hotărârea judecătorului de la Tribunalul Alba.

Bărbatul este recidivist şi este acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. Se pare că victima lui este minoră și are 13 ani. Ea ar fi fost obligată de inculpat să se prostitueze.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea