Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 33 de ani din Apuseni, reținut pentru tentativă de omor. A bătut crunt un bătrân din Almașu Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sâmbătă, 8 noiembrie 2014, la orele 11.45, polițiștii Postului de Poliție Almaşu Mare au fost sesizați de către un bărbat din comună cu privire la faptul că în jurul orelor 11.00, S.I., de 63 de ani, din Almașu Mare, în timp ce se afla cu oile la pășunat în locul numit Dumbrava, pe raza localității Glod, a fost agresat de doi bărbați.

Potrivit unui comunicat remis presei de IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că între S.I. și F.G. și F.I., doi frați de 29 și 33 de ani, din localitatea Glod, s-a produs un conflict legat de locul de pășunat, împrejurare în care vârstnicul  a suferit leziuni în zona capului și al antebrațului.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia de unde a fost transferat la spitalul din Sibiu pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei din Zlatna au stabilit faptul că cel care a aplicat loviturile ce au provocat leziunile a fost  F.I.

Dosarul penal a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracţiunile de omor în forma tentativei.

Unitatea de parchet a admis propunerea organelor de cercetare penală ale poliţiei judiciare şi a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspectul F.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor dispunând totodată reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat care a înșelat o vârstnică cu peste 4.000 de euro, judecat după aproape 6 ani de la comiterea faptei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat care a înșelat o vârstnică cu peste 4.000 de euro, judecat după aproape 6 ani de la comiterea faptei Un bărbat specializat în infracțiuni de înșelăciune a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud. Fapta a avut loc în 18 noiembrie 2018, iar dosarul a trecut de faza camerei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea