Bărbat de 30 de ani din Sebeș, reținut de polițiștii din oraș, după acte de violență în diverse împrejurări și furt

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat din oraș care, în ultima perioadă de timp, în diverse împrejurări, s-a manifestat violent și a provocat scandal. Bărbatul este cercetat și pentru furt după ce i-ar fi sustras, unei femei, telefonul.

La data de 9 decembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în luna iunie 2018 ar fi aruncat cu pietre și ar fi spart geamurile unui apartament, în septembrie 2018 l-ar fi agresat pe administratorul unui bar, în octombrie 2018 ar fi amenințat-o, cu moartea, pe o tânără, iar de la începutul anului 2019 ar fi distrus, de 3 ori, diverse bunuri într-un local public din Sebeș care are jocuri electronice de noroc.

De asemenea, polițiștii îl cercetează și pentru că, în luna aprilie 2019 i-ar fi sustras unei femei, din buzunar, telefonul mobil, pe care l-a abandonat ulterior pe scara unui bloc.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 10 decembrie, bărbatul să fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...