Rămâi conectat

Politică Administrație

Banii din fondul de rezervă a ţării vor fi cheltuiţi la alegerile europarlamentare şi parţialele din 25 mai

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul va cheltui cea mai mare parte a banilor din fondul de rezervă pentru alegerile europarlamentare şi pentru alegerile locale şi parlamentare parţiale, care se vor desfăşura în acelaşi timp, a declarat joi, vicepremierul Liviu Dragnea.

„Banii care sunt prevăzuţi în fondul de rezervă urmează să fie alocaţi, în marea lor parte, pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, precum şi pentru alegerile parţiale care se vor organiza în anumite primării şi pentru alegerile parţiale parlamentare. Pe 25 mai, practic marea parte din banii de rezervă vor fi cheltuiţi pentru aceste activităţi”, a precizat Dragnea.

El a menţionat, răspunzând unei întrebări, că există solicitări mai vechi de alocări de bani din fondul de rezervă al Guvernului atât din partea unor biserici, cât şi a unor primării, el arătând că, din păcate, acest fond nu este suficient.

„Există solicitări vechi din partea nu numai a bisericilor, ci şi din partea multor primării. Din păcate, fondul de rezervă al Guvernului nu este suficient”, a spus Dragnea.

Sursa Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea