Rămâi conectat

Actualitate

Bacalaureat 2017, sesiunea de toamnă: Peste 350 de absolvenți de liceu, așteptați la proba obligatorie a profilului – matematică și istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 350 de absolvenți de liceu sunt așteptați, miercuri, la proba obligatorie a profilului – matematică și istorie – din cadrul sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2017.

Inspectorul școlar general adjunct al IȘJ Alba, Alexandru Dăncilă, a declarat, miercuri, pentru ziarulunirea.ro, că la a doua probă a examenului de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, s-au înscris 366 de candidați.

Examenul este organizat în cinci centre de evaluare: la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” și Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia, în Sebeș, la Aiud și Câmpeni.

Potrivit calendarului aprobat de MEN, luni s-a desfășurat proba la limba și literatura română, marți, la limba și literatura maternă, pe 23 august — proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august — proba la alegere a profilului și specializării.

Între 25 și 28 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 și 30 august — competențele digitale, iar în zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16,00, iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00.

Contestațiile urmează a fi rezolvate între 2 și 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea