Rămâi conectat

Actualitate

BAC 2012: La ultima probă, 169 de absenți și un eliminat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În județul Alba, numărul total al candidaților eliminați pentru tentativă de fraudă la Bacalaureat a ajuns la trei, după ce astăzi, un alt elev a fost surprins în timp ce încerca să-și ”îmbunătățească” lucrarea apelând la surse din afara examenului.

Potrivit inspectorului școlar Dan Cherecheș, incidentul s-a petrecut la Grupul Școlar Industrial ”Dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș. Elevul a cerut să fie lăsat să meargă la baie unde a încercat să afle mai multe despre unul dintre subiecte.

La ultima probă din această sesiune de Bacalaureatului, din 3.165 de candidați înscriși au fost absenți 169. Fiind vorba despre proba la alegere a profilului și specializării s-a susținut examen la mai multe discipline dintre care cei mai mulți, aproximativ 1700 au optat pentru geografie, 850 pentru biologie, iar restul pentru fizică, logică, economie, psihologie, chimie, informatică, filozofie, sau sociologie.

În 8 iulie vor fi afişate rezultatele, iar în 9 iulie, între orele 8.00 şi 12.00, vor fi depuse contestaţiile. În perioada 10 -12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, iar în 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea