Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Azi, la Alba Iulia, semnează inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi, la Alba Iulia, semnează inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice”.

Președintele USR Dan Barna invită, împreună cu USR Alba, cetățenii din județul Alba să semneze inițiativa „Fără penali în funcții publice”, inițiativa cetățenilor care nu mai vor să fie conduşi de oameni corupţi. Azi, 22 iulie, cei care doresc pot semna la colțul Muzeului Unirii (în față la statuia lui Mihai Viteazul), între orele 12 și 17.

”Este esențial să transmitem acum, în anul Centenar și din Orașul Marii Uniri, un mesaj clar actualei clase politice, că nu vrem ca viitorul nostru să mai fie decis de condamnați penal. Unirea de la 1918 este exemplul cel mai bun că România a fost făcută din oameni care nu au stat deoparte. Semnați #FărăPenali și implicați-vă”, precizează președintele USR, deputatul Dan Barna.

Contribuiți și voi la strângerea celor 500.000 de semnături la nivel național, până în 20 august. Descărcați formularul de semnături corespunzător localității dumneavoastră de pe www.farapenaliinfunctiipublice.ro, completați împreună cu familia, prietenii, vecinii sau colegii care vor să facă o diferenţă pentru România. Pentru a depune listele, sau pentru alte detalii contactați coordonatorul #FărăPenali din Alba Iulia (0751240082).

Inițiativa cetățenească are ca scop modificarea articolului 37 din Constituție pentru a interzice persoanelor condamnate penal și celor care nu s-au reabilitat să candideze pentru funcții publice alese.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea