Azi, la Alba Iulia, semnează inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice”

Azi, la Alba Iulia, semnează inițiativa cetățenească „Fără penali în funcții publice”.

Președintele USR Dan Barna invită, împreună cu USR Alba, cetățenii din județul Alba să semneze inițiativa „Fără penali în funcții publice”, inițiativa cetățenilor care nu mai vor să fie conduşi de oameni corupţi. Azi, 22 iulie, cei care doresc pot semna la colțul Muzeului Unirii (în față la statuia lui Mihai Viteazul), între orele 12 și 17.

”Este esențial să transmitem acum, în anul Centenar și din Orașul Marii Uniri, un mesaj clar actualei clase politice, că nu vrem ca viitorul nostru să mai fie decis de condamnați penal. Unirea de la 1918 este exemplul cel mai bun că România a fost făcută din oameni care nu au stat deoparte. Semnați #FărăPenali și implicați-vă”, precizează președintele USR, deputatul Dan Barna.

Contribuiți și voi la strângerea celor 500.000 de semnături la nivel național, până în 20 august. Descărcați formularul de semnături corespunzător localității dumneavoastră de pe www.farapenaliinfunctiipublice.ro, completați împreună cu familia, prietenii, vecinii sau colegii care vor să facă o diferenţă pentru România. Pentru a depune listele, sau pentru alte detalii contactați coordonatorul #FărăPenali din Alba Iulia (0751240082).

Inițiativa cetățenească are ca scop modificarea articolului 37 din Constituție pentru a interzice persoanelor condamnate penal și celor care nu s-au reabilitat să candideze pentru funcții publice alese.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Cetateanul 22 iulie 2018 at 8:33

Alba Iulia sa-si faca mai intâi curateneie in propria ograda ca are multi protejati de DNA .
Semneaza petitia curatenie in propria ograda .

ion 22 iulie 2018 at 11:41

Trebuie stranse semnaturi ,pentru ca justitia sa devina justitie,nu arma de lupta impotriva adversarilor politici,si impotriva intereselor Romaniei,sa nu se mai vanda pentru un pumn de arginti.

Petrache a lu` Lupu 22 iulie 2018 at 12:00

Da`….cu Johannis ce faceti bre …USR ? Unde-l ascundeti ..???

ARIADNA 22 iulie 2018 at 21:32

Campania “Fără penali în funcții publice!” nu este cu dedicație pentru un anumit partid politic! Cei condamnați penal, indiferent din ce partid fac parte, sunt vizați prin această campanie. Din păcate, gândirea îngustă a unora ne oprește să evoluăm …

Ics 22 iulie 2018 at 23:17

O campanie pentru penali , înființată de penali. Cea mai bună cale de apărare e atacul. Ce sa zic …sunt si eu unul din cei cu gândire îngustă… Dar mai bine asa decat sclav pe plantatia politicii românești.

Raul 23 iulie 2018 at 22:49

penali semneaza pentru penali =]]

multe oii sunt in alba =]]

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...