Rămâi conectat

Actualitate

Avocatul Gheorghe Piperea despre cursurile online: „Studenții nu se mai înscriu la master, suspendă plata taxelor de școlarizare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avocatul Gheorghe Piperea despre cursurile online: „Studenții nu se mai înscriu la master, suspendă plata taxelor de școlarizare”

Gheorghe Piperea, avocat și profesor de drept, a transmis, prin intermediul paginii de socializare, câteva din „roadele” cursurilor online. Printre numărul studenților care nu se mai înscriu la master și suspendă taxa de școlarizare, acesta amintește și de piața chiriilor și micile afaceri din apropierea campusurilor.

„Prelungirea la nesfârșit a cursurilor online începe să își arate „roadele” – studenții nu se mai înscriu la master*, suspendă plata taxelor de școlarizare** sau, pur și simplu, nu se mai înscriu în anii de studiu, preferând să piardă timp gratis, și nu pe o cârcă de bani.

Piața chiriilor pică vertiginos (nu ca mărime a chiriei, ci ca volum de „afaceri”), iar în curând va pica și industria și comerțul pe orizontală – micile afaceri din jurul campusurilor sau al facultăților, divertismentul, sportul de întreținere, muzeele, bibliotecile etc.

Mai greu este cu copiii din pre-universitar, dar și acolo rata de abandon este enormă.
Revoluția bunei guvernări a înfrânt.

Lupta contra plandemiei rulz. Și e plină de „succesuri”.

*la facultatea mea, la masterul unde predau eu, pentru 60 de locuri scoase la concurs au fost la examen fix 26 de candidați; există programe masterale (cum ar fi dreptul urbanismului) care nu se mai organizează, din lipsă de interes; lasă că ne învață Plicușor Ban cum se procedează

**nu numai facultățile particulare au taxe de școlarizare, ci și cele publice, inclusiv facultatea la care predau eu; și facultățile pot da faliment, ca și spitalele…”, a transmis Gheorghe Piperea, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea