Rămâi conectat

Politică Administrație

Avocatul Emil Antoniu Popescu, noul preşedinte al CA al Drumuri şi Poduri Locale Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Elena Ispas (PSD), Dorin Nistor (PDL) şi Luminiţa Laura Gliga (PNL) sunt cenzori la Drumuri şi Poduri Locale Alba

Consilierii judeţeni reuniţi în şedinţă extraordinară au aprobat propunerile pe care CJ Alba, în calitatea sa de acţionar unic, le-a făcut pentru CA al SC DPL Alba.  AGA a aprobat toate propunerile CJ Alba şi a desemnat ca membri în Consiliul de Administraţie pe următorii: Emil Antoniu Popescu (PNL), Lucian Câmpean (PNL), Laurenţiu Alexandru Blaga (PDL), Mihai Conţan (PDL), Marcel Ruscă (PSD), Saveta Ana Beleiu (PSD) şi Gheorghe Cosmin Iancău (PP-DD). Pentru funcţia de preşedinte al CA al SC Drumuri şi Poduri Locale Alba a fost desemnat Emil Antoniu Popescu. Mandatul membrilor consiliului de administraţie este de patru ani. De asemenea, AGA a desem­nat şi cei trei cenzori astfel: Maria Elena Ispas (PSD), Dorin Nistor (PDL) şi Luminiţa Laura Gliga (PNL). Cenzorii au fost desem­naţi pentru un mandat de trei ani. Indemnizaţia stabilită pentru preşedintele CA al SC Drumuri şi Poduri Locale Alba este de 570 de lei/lună brut, iar cea a membrilor CA şi a cenzorilor este de 500 de lei/lună brut.

Update: Astăzi, (n.r. 17 septembrie) avocatul Emil Popescu şi-a depus oficial demisia din funcţia de preşedinte al CA la  Drumuri şi Poduri Locale Alba, din motive personale, urmând să active ca simplu membru în CA. Potrivit surselor noastre, noua propunere pentru funcţia de preşedinte al CA va fi liberalul Lucian Câmpean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea