Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Avertizare meteo: COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba si alte județe, joi și vineri: COD ROȘU în alte 7 județe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Avertizare meteo: COD PORTOCALIU de CANICULĂ în Alba si alte județe, joi și vineri: COD ROȘU în alte 7 județe

Alba și alte județe ale țării vor fi, de joi 24 iunie, sub cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat. Administrația Națională de Meteorologie a prognozat temperaturi de până la 37 de grade.

Joi și vineri (24 și 25 iunie) în sud-vestul și centrul țării, valul de căldură se va intensifica, va fi caniculă și disconfort termic accentuat. Se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 37 și 39 de grade în Oltenia și între 35…37 de grade în cea mai mare parte a Transilvaniei. Valorile nocturne nu vor coborî, în general, sub 20…22 de grade.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Joi și vineri (24 și 25 iunie) în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Sălaj și Maramureș se vor înregistra temperaturi maxime extreme, comparabile cu recordurile absolute ale perioadei. Acestea vor fi cuprinse între 39 și 41 de grade, iar în nord-vest între 35 și 38 de grade. În cursul nopții valorile termice nu vor coborî, în general, sub 20…24 de grade.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm și Sebeș. Expoziții, spectacole, lansări de carte. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

17-19 mai 2024: Festivalul Internațional „Lucian Blaga” la Lancrăm și Sebeș. Expoziții, spectacole, lansări de carte. PROGRAMUL La începutul primăverii, de 44 de ani, Sebeșul și Lancrămul își invită oaspeții prețuiți pentru a clădi împreună o nouă ediție a Festivalului „Lucian Blaga”, aici fiind obârșia evenimentului care se ivea în lumină în anul 1981, aducând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea