Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Avertizare METEO: Cod Galben de PLOI în Alba, până sâmbătă. Zonele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Avertizare METEO: Cod Galben de PLOI în Alba, până sâmbătă. Zonele vizate

Vestul Carpaților Meridionali este vizat astăzi și mâine de o avertizare meteo, conform Serviciului Meteorologic Național.

Se așteaptă ploi torențiale, mai ales sub formă de aversă, care vor duce la topirea stratului de zăpadă. Cantitățile de apă acumulate vor fi între 20 și 25 de litri pe metru pătrat, cu posibilitatea de a depăși 30 de litri pe metru pătrat în zonele cele mai afectate.

În plus, se vor semnala descărcări electrice și ploi mixte la altitudini mai mari de 1800 de metri.

Aversele de ploaie și descărcările electrice sunt așteptate să se intensifice vineri după-amiază și în prima parte a nopții de vineri spre sâmbătă, mai ales în vestul Carpaților Meridionali și în Oltenia.

Autoritățile recomandă cetățenilor să fie atenți și să evite deplasările în zonele afectate, deoarece aceste fenomene meteorologice pot duce la scurgeri de apă și chiar la inundații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea