Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Avertizare ANM: COD ROSU de viscol şi ninsoare în mai multe județe. Harta zonelor afectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Avertizare ANM: COD ROSU de viscol şi ninsoare în mai multe județe. Harta zonelor afectate

ANM avertizează ca, începând din această seară, ora 18.00, şi până mâine, 6 februarie, ora 08.00, se va semnala viscol puternic, rafale de peste 100-120 de km/h şi vizibilitate redusă spre zero.

Judeţele care vor fi afectate de codul roşu de viscol şi ninsori puternice sunt Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea.

De asemenea, ANM a emis şi o avertizare tip cod portocaliu valabilă de astăzi, ora 17.00 şi până mâine dimineaţă la ora 08.00, iar printre zonele afectare se numără inclusiv județul Alba.

Conform meteorologilor, în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 70…85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității.

În județele Teleorman, Giurgiu, Tulcea și local în județele Călărași, Ialomița și Brăila se va depune strat consistent de zăpadă.

Un alt cod portocaliu de viscol şi ninsoare a fost emis de ANM şi este valabil până mâine la ora 12.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor Muzeul de Științele Naturii din Aiud organizează de Noaptea Muzeelor mai multe activități pentru toate categoriile de persoane. Vânătoare de comori, expoziții sau recital de muzică sunt doar câteva dintre evenimentele din program. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea