Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avertizare ANM: COD GALBEN și PORTOCALIU de instabilitate atmosferică în Alba și alte județe. Ploi torențiale, descărcări electrice și vânt puternic până miercuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertizare ANM: COD GALBEN și COD PORTOCALIU de FURTUNI, în județul Alba și alte județe din țară, până miercuri dimineața

Meteorologii au emis luni, 31 mai, o atenționare de cod galben și portocaliu de instabilitate atmosferică pentru județul Alba și alte județe din țară, valabil până miercuri dimineața.

COD GALBEN

În intervalul 31 mai, ora 12:00 – 01 iunie, ora 21:00, în Dobrogea, în estul și nord-estul Munteniei și în jumătatea de sud a Moldovei va ploua însemnat cantitativ.

În Banat, Crișana, Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, în vestul și nord-vestul Munteniei, precum și în jumătatea de nord a Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, vijelii și, izolat, grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și, pe arii restrânse, 40…50 l/mp.

COD PORTOCALIU

În intervalul 31 mai, ora 15:00 – 01 iunie, ora 21:00 în județul Tulcea și în zona costieră a județului Constanța va ploua abundent și se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 50…70 l/mp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea