Rămâi conectat

Actualitate

Avertismentul președintelui Iohannis: „Epidemia nu s-a terminat. Să nu dăm cu piciorul la ce am realizat în ultimele 2 luni”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele României, Klaus Iohannis, aflat în vizită la Târgu Mureș, unde a vizitat spitalul suport pentru Covid-19, a vorbit despre perioada de după 15 mai, spunând că epidemia de coronavirus nu s-a terminat și le-a cerut românilor să nu se relaxeze după ieșirea din starea de urgență.

„Este un exemplu foarte bun de colaborare. Această sală polivalentă va deveni funcțională în câteva zile. Au fost relativ multe cazuri de COVID în zonă și mi-a plăcut că au fost prevăzători și au instalat spitalul care va deservi unitatea.

Din păcate, epidemia este între noi. Avem și astăzi peste 320 de cazuri noi. Vreau să atrag atenția pentru că peste o săptămână expiră starea de urgență.

Din păcate, epidemia nu s-a terminat. Trebuie să avem foarte mare grijă, să nu avem o explozie de cazuri noi. Trebuie să purtăm mască, să ne spălăm pe mâini. Deci, încă o dată. 15 mai este doar un termen administrativ, dar din păcate epidemia nu se arată în retragere. Vă rog dragi români, să nu dăm cu piciorul la ce am realizat în ultimele 2 luni”, a declarat Klaus Iohannis.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea