Avertismentul președintelui Iohannis: „Epidemia nu s-a terminat. Să nu dăm cu piciorul la ce am realizat în ultimele 2 luni”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Președintele României, Klaus Iohannis, aflat în vizită la Târgu Mureș, unde a vizitat spitalul suport pentru Covid-19, a vorbit despre perioada de după 15 mai, spunând că epidemia de coronavirus nu s-a terminat și le-a cerut românilor să nu se relaxeze după ieșirea din starea de urgență.

„Este un exemplu foarte bun de colaborare. Această sală polivalentă va deveni funcțională în câteva zile. Au fost relativ multe cazuri de COVID în zonă și mi-a plăcut că au fost prevăzători și au instalat spitalul care va deservi unitatea.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Din păcate, epidemia este între noi. Avem și astăzi peste 320 de cazuri noi. Vreau să atrag atenția pentru că peste o săptămână expiră starea de urgență.

Din păcate, epidemia nu s-a terminat. Trebuie să avem foarte mare grijă, să nu avem o explozie de cazuri noi. Trebuie să purtăm mască, să ne spălăm pe mâini. Deci, încă o dată. 15 mai este doar un termen administrativ, dar din păcate epidemia nu se arată în retragere. Vă rog dragi români, să nu dăm cu piciorul la ce am realizat în ultimele 2 luni”, a declarat Klaus Iohannis.

sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419