Avertisment OMS: Șansele să câștigi la Loto sunt mai mari decât să scapi de COVID-19 dacă virusul se răspândește la 60 sau 70% din populație

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Șansele de a scapa sa fii infectat cu COVID-19 sunt extrem de reduse, avertizează specialiștii din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, singurele lucruri care pot ajuta fiind măsurile de protectie și apariția unui vaccin.

Dr. Mike Ryan, director executiv al Programului OMS pentru Urgențe Sanitare, a precizat că, statistic, este mai probabil să câștigi la loterie decât să scapi de o infecție cu Covid-19.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

„Daca nu găsim un vaccin și nu continuăm să suprimăm acest virus și presupunem că acest virus se răspândește la 60 sau 70% din populația lumii, șansele de a scăpa sunt de 1 la 200. Din aceasta perspectivă, gândiți-vă la șansele dumneavoastra de a câstiga la loterie„, a declarat Ryan, citat de Mediafax.

Oficialii OMS au avertizat, în cadrul conferinței de presă din aceasta săptămâna, că la nivel mondial se înregistreaza „creșteri ale numărului spitalizarilor în unitățile de terapie intensivă” și că zonele cele mai afectate sunt în Spania, Franța, Muntenegru, Ucraina și unele state ale Statelor Unite.

sursa: ziare.com

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419