Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Avertisment OMS: Șansele să câștigi la Loto sunt mai mari decât să scapi de COVID-19 dacă virusul se răspândește la 60 sau 70% din populație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șansele de a scapa sa fii infectat cu COVID-19 sunt extrem de reduse, avertizează specialiștii din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății, singurele lucruri care pot ajuta fiind măsurile de protectie și apariția unui vaccin.

Dr. Mike Ryan, director executiv al Programului OMS pentru Urgențe Sanitare, a precizat că, statistic, este mai probabil să câștigi la loterie decât să scapi de o infecție cu Covid-19.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Daca nu găsim un vaccin și nu continuăm să suprimăm acest virus și presupunem că acest virus se răspândește la 60 sau 70% din populația lumii, șansele de a scăpa sunt de 1 la 200. Din aceasta perspectivă, gândiți-vă la șansele dumneavoastra de a câstiga la loterie„, a declarat Ryan, citat de Mediafax.

Oficialii OMS au avertizat, în cadrul conferinței de presă din aceasta săptămâna, că la nivel mondial se înregistreaza „creșteri ale numărului spitalizarilor în unitățile de terapie intensivă” și că zonele cele mai afectate sunt în Spania, Franța, Muntenegru, Ucraina și unele state ale Statelor Unite.

sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

5 mai – Sfânta Mare Muceniţă Irina. Povestea sfintei al cărui nume îl poartă multe românce

Bogdan Ilea

Publicat

în

5 mai – Sfânta Mare Muceniţă Irina. Povestea sfintei al cărui nume îl poartă multe românce Sărbătoare MARE pentru creştin-ortodocşi, astăzi. În fiecare an, pe 5 mai, Biserica Ortodoxă o prăznuieşte pe Sfânta Mare Muceniţă Irina. Singura fiică a lui Liciniu, rege în Cetatea Maghedon, aceasta s-a născut păgână, iar numele ei a fost la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea