Avertisment biblic: Incendiul de la Notre-Dame este semnul sfârşitului creștinismului în lume

Incendiul de la Notre Dame din Paris este un moment profetic important pentru Franța și reflectă pasaje terifiante despre distrugere, a spus un predicator creștin.

Pastorul Steve Cioccolant din Melbourne, Australia, a avertizat printr-un mesaj profetic că incendiul de la Notre Dame este “un punct al morţii creștinismului în lume”.

Citește și: MESAJE de PASTE fericit  • Texte cu URARI, FELICITARI, SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti • Felicitări de Paşte pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi. Felicitare de Paște

Profetul aminteşte de Noul Testament unde Iisus a prezis distrugerea Templului. Marcu 13 spune: “Când Iisus a ieșit din Templu, unul dintre discipolii săi i-a spus:” Uite, stăpâne, ce pietre frumoase! Ce clădire magnifică!”. Isus i-a răspus: “Da, uită-te cu atenție la aceste clădiri mari: nu va mai rămâne o piatră una peste alta, totul va fi ruinat”.

“Spune-ne, atunci când acest lucru se întâmplă și ce semn vom recunoaște că toate aceste evenimente vor fi aproape? Iisus le-a zis: “Aveți grijă ca nimeni să nu vă înșele. Mulți vor veni sub numele meu spunând: “Eu sunt Mesia!” Și vor înșela pe mulți oameni “. “Când auziți despre războaie și amenințări de război, nu vă deranjați, pentru că trebuie să se întâmple, dar nu va fi sfârșitul încă”.

Din punct de vedere istoric, pasajele vorbesc despre orașul sfânt al Ierusalimului și prăbușirea celui de-al doilea templu. Dar predicatorul a avertizat că prăbușirea simbolică a Maicii Domnului ar putea fi un simbol profetic al asasinării credinței în Franța și Europa, despre simbolistica incendiului de la Notre Dame.

Sursa.evz.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...