Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Avarie la conducta de alimentare cu apă a localității Limba: Furnizarea apei potabile ÎNTRERUPTĂ. Cât va dura reparația

FURDUI Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Avarie la conducta de alimentare cu apă a localității Limba: Furnizarea apei potabile ÎNTRERUPTĂ. Cât va dura reparația

Din cauza unei avarii apărute la conducta de alimentare cu apă a localității Limba, SC APA CTTA SA ALBA –Sucursala Alba Iulia anunță consumatorii că, în dată de 14.09.2022 se va întrerupe furnizarea apei potabile în această localitate, începând cu ora 14.30.

Echipele noastre de intervenție depun toate eforturile pentru că această avarie să fie rezolvată în cel mai scurt timp, estimând că întreruperea va dura până în jurul orei 16.00.

De asemenea, la reluarea furnizării, pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apă numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Albă Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

27 mai 2024 | ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge la Sebeș: Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, în Parcul Tineretului

Ziarul Unirea

Publicat

în

27 mai 2024 | ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge la Sebeș: Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, în Parcul Tineretului ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge  luni 27 mai 2024, la Sebeș. Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, vor avea loc în Parcul Tineretului din municipiu. Până vor fi gata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea