Rămâi conectat

Politică Administrație

Avansări în grad la IPJ Alba – ședință festivă cu ocazia Zilei Poliției Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

În spiritul sărbătorii celebrate la data de 25 martie de toţi poliţiştii români, cu ocazia ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE, azi, 25 martie 2015, în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă festivă.

IPJ AlbaPotrivit IPJ Alba, “această activitate a fost condusă de domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, la aceasta participând, în calitate de invitaţi, domnii Gheorghe Feneşer – prefectul Judeţului Alba şi Florin Roman – vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba.

Şedinţa a debutat cu intonarea imnului naţional, iar comisar şef de poliţie Marius Ciuta, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a evocat momentul aniversat prin prezentarea temei „Poliţia Română între tradiţie şi modernitate” – 193 de ani de la înființarea instituției.

Momentul a fost urmat de ceremonialul avansării în gradul profesional următor. Astfel, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea profesională, subcomisar de poliţie Crişan Valentin din cadrul Serviciului Resurse Umane, subcomisar Gheorghe Sorin din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, inspector principal Fluieraş Mihai din cadrul Serviciului Cabinet, inspector principal Păcurar Mihai din cadrul Biroului Rutier Aiud şi subinspector de poliţie Juca Cosmin din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost avansaţi, la gradul profesional următor, înaintea împlinirii stagiului minim.

Agent şef Anton Claudiu de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, agent şef Ionescu Cătălin din cadrul Postului de Poliţie Galda de Jos, agent principal Boieri Pavel Olimpiu de la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi agent Creţu Daniel de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au fost deasemenea avansaţi, în gradul profesional următor, înainte de împlinirea stagiului minim în grad, ca şi recompensă pentru rezultatele profesionale.

Cu acelaşi prilej, au fost avansaţi, la termen, în gradul profesional următor, 102 poliţişti.

În cuvântul său, domnul prefect Gheorghe Feneşer a adresat aprecieri poliţiştilor din judeţul Alba, pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute şi i-a asigurat de sprijinul permanent al instituţie pe care o conduce.

În această zi de sărbătoare, domnia sa le-a urat sănătate, putere de muncă şi succes.

Domnul Florin Roman, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba şi-a exprimat încrederea în profesionalismul poliţiştilor din Alba şi în capacitatea lor de a le asigura cetăţenilor, liniştea de care au nevoie.

Domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes, subliniind totodată obligaţiile ce le au pentru aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate. Privind retrospectiv rezultatele Poliţiei Alba, domnia sa a apreciat că poliţiştii din judeţul nostru şi-au îndeplinit misiunea încredințată de societate, cu profesionalism, dăruire şi onestitate.

Totodată, familiilor poliţiştilor, le-a transmis aleasa consideraţie şi mulţumiri pentru sprijinul şi înţelegerea acordate.

Un moment deosebit în programul festiv al Inspectoratului a fost prezenţa la sediu a domnului Marta Radu, cetăţeanul care la începutul lunii martie a.c., a sprijinit poliţia în prinderea unui individ periculos, autor al unei tâlhării comisă la o casă de schimb valutar din Alba Iulia. Datorită implicării şi curajului său, autorul faptei a fost prins de poliţişti în mai puţin de 5 minute.

Pentru spiritul civic de care a dat dovadă, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, i-a adresat felicitări şi i-a acordat o diplomă precum şi obiecte simbolice.

Domnul Marta Radu este un cetăţean model, un exemplu demn de urmat.“


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea