Rămâi conectat

Actualitate

Autoturism urmărit de autorităţile britanice, depistat de poliţiştii din Alba în posesia unui cetăţean din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba au depistat un autoturism căutat de autorităţile britanice, în valoare de aproximativ 10.000 de lire sterline, care se aflau în posesia unui cetăţean din Cugir. Acesta este bănuit de tăinuire, faptă săvârşită în legătură cu înmatricularea autovehiculului, în România. 

La data de 25 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza orașului Cugir, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2014, dat un urmărire de autorităţile britanice.

Acesta era în posesia unui bărbat de 46 de ani, din Cugir, pe numele căruia ar fi fost înmatriculat în circulaţie, în România.

Se pare că autoturismul a fost achiziţionat, în leasing, din Marea Britanie, în cursul anului 2017, de către un alt bărbat din Cugir care ar fi plătit o parte din rate, iar ulterior l-ar fi înmatriculat, în mod fraudulos, în România.

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile britanice.

Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională –  Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea