Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Autoturism furat din Marea Britanie, depistat la Vințu de jos

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Alba, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic au identificat, la data de 30 iunie a.c., ora 17.15, pe raza comunei Vințu de Jos, un suspect de comiterea unei infracţiuni de tăinuire la furtul unui autoturism.

În fapt, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism condus de M.N., de 27 ani, din Vințu de Jos, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează  ca fiind furat din Marea Britanie din data de 16 aprilie a.c., motiv pentru care autovehiculul a fost indisponibilizat temporar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ”tăinuire la furt” faptă prevăzută și pedepsită de articolul 221 aliniatul 1 raportat la articolul 208 aliniatul 1 Cod penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea