Autostrada Orăștie-Sibiu: Stadiul lucrărilor la pasajul rutier peste calea ferată de la Kronospan și în zona Vințișoara

Centura Sebes zona pasaj rutier peste autostrada-1Duminică, 3 noiembrie, la pasajul rutier peste calea ferată din apropiere de Kronospan, care face parte din lotul II al autostrăzii Orăștie-Sibiu și care va avea și rol de centură ocolitoare a Sebeșului, utilajele firmei Straco se aflau la lucru.

Pasajul a fost decofrat însă lucrările sunt departe de finalizare, deși ministrul Dan Șova anunța recent că acest tronson va fi inaugurat în luna decembrie. ”Profețiile” lui Șova s-ar putea totuși împlini dacă vremea va fi favorabilă și constructorul va avea condiții optime de lucru în următoarea lună.

În zona Vințișoara, pe ultimii 200 de metri ai lotului I al autostrăzii, pe care firma Strabag nu a efectuat lucrări până în urmă 2 săptămâni din cauză că nu au fost mutate liniile de înaltă tensiune, s-a turnat deja covorul asfaltic și au fost instalați parapeții.

Pe acest lot, așa cum ne-a comunicat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni directorul de proiect al firmei, lucrările ar putea fi finalizate integral în jurul datei de 15 noiembrie. Pe de altă parte, deschiderea oficială a circulației pe acest tronson este probabil o decizie politică astfel încât, chiar dacă acesta va fi terminat la termenul anunțat de constructor, este posibil ca inaugurarea să se facă doar odată cu loturile 2 și 4, așa cum a anunțat ministrul Șova.

[Gallery not found]

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Gogomanul 03.11.2013 at 16:01

Va rog investigati si soarta trecerii de cale ferata dinspre Marasesti spre centura, unde a fost blocat traficul dar nu s-a facut nimic in 2 sapt, in afara de disconfortul creat celor ce aveau nevoie de acest drum.

popa 03.11.2013 at 18:45

Ca de obicei in ultimul timp reportajele dvs. sunt bine fundamentate cu poze. Rugam continuati.

adi 03.11.2013 at 19:41

bun reportaj
sper la anu sa va vedem pe sebes turda

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...