Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Autostrada Orăștie – Sibiu: 42 de klilometri păziți cu peste un milion de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a finalizat licitaţia pentru paza autostrăzilor din ţară, implicit pentru porțiunea din Alba a Autostrăzii Orăștie – Sibiu.

Potrivit anunţului CNADNR, pe raza juețului Alba, Axis Security va păzi lotul 2 al Autostrăzii Orăştie – Sibiu cu o lungine de 19,8 km, pentru 546.799 de lei, iar WBC Box Guard lotul 1 de 22,2 km,  în schimbul sumei de 550.566 de lei, pentru un an.

CNADNR spune că paza va trebui asigurată fără întrerupere, modul de organizare şi schimburile urmând să fie decise de către societatea care a câştigat contractul. Potrivit caietului de sarcini care a însoţit licitaţia, firma va trebui să prevină furturile sau deteriorările şoselei şi utilităţilor, dar va trebui să prevină şi depozitarea gunoaielor pe autostradă şi în zonele de siguranţă.

La nivelul întregii țări, compania de drumuri a încheiat şase contracte, pentru mai multe autostrăzi din ţară, valoarea acestora depăşind un million de euro. Este vorba despre 4,53 milioane lei (1,02 milioane euro), cu TVA, pentru servicii de pază a patrimoniului a 183 de kilometri de autostradă, pe o perioadă de un an, în cadrul a şase contracte atribuite în perioada 30 iulie – 6 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea