Rămâi conectat

Curier Județean

Autorul furtului Seat-ului dintr-o parcare din Alba Iulia, reținut de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, la data de 5 septembrie s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale a lui Z.V.O., de 23 de ani, din Cugir, care este suspect de comiterea furtului unui autovehicul, comis în noaptea de 27/28 iulie 2012, din parcarea unui bloc situat pe raza municipiului Alba Iulia.

Autovehicului a fost găsit de poliţiştii din Cugir, în data de 03 septembrie, abandonat pe strada M. Kogălniceanu din Cugir, fără plăcuţele de înmatriculare şi a fost restituit proprietarului.

Tânărul mai este cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru că în data de 18 iulie, în jurul orelor 11,00, a sustras din biroul unei firme cheia de contact a unui autoturism, cu intenţia de a-l sustrage.

În urma intervenţiei prompte a poliţiştilor, acesta nu a reuşit să sustragă autoturismul care era parcat în apropierea societăţii comerciale la care lucrează persoana care a reclamat furtul.

Faţă de Z.V.O., a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca azi, 06.09.2012, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

 

Informaţii de background

Un autoturism Seat a dispărut fără urmă în noaptea de 27 spre 28 iulie, dintr-o parcare de pe strada Ansberg din municipiul Alba Iulia.

Proprietarul autoturismul se numeşte Marius Bercea şi a declarat că sâmbătă, la amiază, când a ieşit din scara blocului în care locuieşte a observat uimit că maşina pe care o parcase cu o seară înainte în parcare era de negăsit. După cum le-a declarat şi poliţiştilor de la furturi auto, albaiulianul păgubit a sperat că cineva i-a înscenat o farsă şi aştepta deznodământul fericit al acestei poveşti. Acest lucru, nu s-a mai întâmplat şi a sesizat dispariţia maşinii la Poliţie. Autoturismul marca Seat Leon din anul 2002 nu este asigurat Casco. Din fericire pentru proprietar, acesta şi-a luat cu doar câteva zile înainte actele maşinii din bord.

 

La data de 17.08.2012, orele 1103, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată  prin  S.N.U.A.U  112  de către o femeie din Alba Iulia, cu privire la faptul că, o persoană de sex bărbătesc i-a sustras din biroul firmei la care lucrează, situată în municipiul Alba Iulia, cheia autoturismului său, după care a fugit.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică care a reuşit identificarea şi prinderea principalului suspect de comiterea furtului, Z.V.O., un tânăr de 23 de ani, din Cugir, care a sustras cheia autoturismului cu scopul de a-l sustrage pentru a se plimba prin municipiul Alba Iulia. (conform declaraţiilor suspectului).

Datorită intervenţie prompte a poliţiştilor acesta nu a apucat să identifice şi să sustragă autoturismul care era parcat în apropierea societăţii comerciale la care lucrează reclamanta.

Faţă de  Z.V.O. a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea