Autoritățile sunt în STARE DE ALERTĂ în Timișoara, după o amenințare cu bombă la o multinațională din oraș. 800 de oameni au fost evacuați

Autoritățile sunt în stare de alertă în Timișoara, după o amenințare cu bombă la o multinațională din oraș. 800 de oameni au fost evacuați

Stare de alertă în Timișoara, după ce vineri după-amiaza, a fost anunțată prezența unor bombe la fabrica de cauciucuri Continental, în halele de producție de la Pădurea Verde ale multinaționalei.

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că la Continental Anvelope au fost plasate 3 bombe artizanale.

Zeci de pompieri și polițiști, dar și forțe speciale din cadrul SRI, alături de echipaje medicale, au fost mobilizați în zonă pentru a interveni în caz de detonare. Muncitorii aflați în tură, câteva sute, au fost evacuați din hale.

Halele sunt cercetate acum de echipe specializate în depistarea de explozibili.

Am fost sesizați în jurul orei 16.40 de catre un barbat cu privire la faptul ca la o fabrica din Timisoara sunt amplasate 3 bombe artizanale. La fata locului sunt prezente efective de Politie, SAS – Gruparea pirotehnica si forte SRI pentru a efectua verificari. Au fost evacuate aproximativ 800 de persoane care lucrau in schimbul al doilea„, a declarat  pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Reprezentantii fabricii Continental spun ca imediat ce s-a dat alarma au procedat la evacuarea in siguranta a muncitorilor care erau in schimb, au oprit utilajele si au acordat tot sprijinul echipelor de interventie.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...