Autoritățile sunt în STARE DE ALERTĂ în Timișoara, după o amenințare cu bombă la o multinațională din oraș. 800 de oameni au fost evacuați

Autoritățile sunt în stare de alertă în Timișoara, după o amenințare cu bombă la o multinațională din oraș. 800 de oameni au fost evacuați

Stare de alertă în Timișoara, după ce vineri după-amiaza, a fost anunțată prezența unor bombe la fabrica de cauciucuri Continental, în halele de producție de la Pădurea Verde ale multinaționalei.

Un bărbat a sunat la 112 și a spus că la Continental Anvelope au fost plasate 3 bombe artizanale.

ELIT

Zeci de pompieri și polițiști, dar și forțe speciale din cadrul SRI, alături de echipaje medicale, au fost mobilizați în zonă pentru a interveni în caz de detonare. Muncitorii aflați în tură, câteva sute, au fost evacuați din hale.

Halele sunt cercetate acum de echipe specializate în depistarea de explozibili.

Mihail David - 2020

Am fost sesizați în jurul orei 16.40 de catre un barbat cu privire la faptul ca la o fabrica din Timisoara sunt amplasate 3 bombe artizanale. La fata locului sunt prezente efective de Politie, SAS – Gruparea pirotehnica si forte SRI pentru a efectua verificari. Au fost evacuate aproximativ 800 de persoane care lucrau in schimbul al doilea„, a declarat  pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Reprezentantii fabricii Continental spun ca imediat ce s-a dat alarma au procedat la evacuarea in siguranta a muncitorilor care erau in schimb, au oprit utilajele si au acordat tot sprijinul echipelor de interventie.

sursa: opiniatimisoarei.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...