Rămâi conectat

Actualitate

Autorii spargerii date la un cabinet medical din Abrud, prinși de polițiști. Sunt trei tineri din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Abrud au identificat 3 tineri din Alba Iulia ca persoane bănuite de comiterea unui furt reclamat poliţiei în data de 4 noiembrie a.c., prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 1.500 de lei.

 

duba politie3Potrivit IPJ Alba, “sâmbătă, 18 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia i-au identificate pe M.N., de 19 ani, S.N., de 29 de ani şi pe un minor de 16 ani, toţi din Alba Iulia, ca persoane bănuite de comiterea unui furt reclamat poliţiei în dimineaţa zilei de 4 noiembrie.

 

În sarcina celor 3 tineri s-a reţinut faptul că, în noaptea de 03/04 decembrie 2015, au pătruns, prin efracţie, într-un cabinet medical din Abrud şi au sustras o sumă de bani, un laptop şi alte bunuri, cauzând în prejudiciu ce a fost evaluat de persoanele păgubite la 1.500 de lei.

 

Faţă de M.N., poliţiştii au luat măsura reţinerii, iar în data de 19 decembrie l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni care a dispus cercetarea sa sub control judiciar.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea