Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Autorii jafului de la benzinăria din Vama Seacă au fost trimiși în judecată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florea Teodor de 36 de ani, Ciucur Daniela Liliana de 17 ani, Boldea Marius de 22 de ani şi Manolescu Bogdan Iuliu de 24 de ani, toți din comuna Lopadea Nouă, arestați în decembrie, ca suspecți  în cazul jafului comis la o benzinări din Vama Seacă au fost trimişi în judecată.

Cei patru sunt acuzați de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal sau complicitate la săvârşirea acestor infracţiuni. Dosarul a a fost înregistrat la Judecătoria Aiud.

Reamintim că din probele administrate în cauză a rezultat că între cei patru suspecţi a existat o înţelegere prealabilă săvârşirii infracţiunii, iar în timp ce Florea Teodor şi Ciucur Daniela au pătruns în staţia de carburanţi şi au comis fapta, complicii lor, Boldea Marius şi Manolescu Bogdan au supravegheat locul şi s-au asigurat că nu vor fi prinşi în flagrant.

Din interiorul stației suspecţii au sustras  suma de 2.000 lei, un  monitor  de calculator, o unitate centrala de calculator, un telefon si mai multe pachete de țigări.

Ulterior, suspecţii au încercat să fugă cu un autoturism care la aproximativ 3 km. de la locul faptei a pierdut controlul volanului şi a intrat intr-un șanț, avariind autoturismul, pe care, pentru a-şi asigură scăparea l-au incendiat si l-au abandonat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea