Autocar Dacos răsturant în afara şoselei pe DN7, la Vinţu de Jos UPDATE

Paul Voicu - Primar 2020

Un accident rutier în urma căruia două persoane au ajuns cu răni uşoare la spital s-a petrecut duminică, 12 august, în jurul orei 17.15, pe DN 7, în comuna Vinţu de Jos.

Un microbuz al firmei Dacos, ce efectuează transport regulat de persoane şi care circula pe ruta Bucureşti – Cluj, s-a răsturnat în afara carosabilului fără a intra în coliziune cu un alt autovehicul sau obstacol.

ELIT

Se pare că accidentul s-a întâmplat din cauza exploziei unei roţi a autocarului. Doi pasageri care în urma impactului acuzau dureri au fost transportaţi  de către o ambulamţă la spitalul din Sebeş pentru investigaţii medicale.

UPDATE raport Poliție: „În afara localităţii Vinţu de Jos, județul Alba, D.O.V., de 24 de ani, din Zlatna, judeţul Alba, în timp ce conducea un microbuz, din cauză unei explozii la anvelopa dreapta spate, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Mihail David - 2020

 În urma accidentului B.M., de 56 de ani, din municipiul Bistriţa, pasageră în microbuz, a suferit o fractură la nivelul umărului drept iar B.V., de 56 de ani, din municipiul Bistriţa, de asemenea pasager în microbuz, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În momentul producerii accidentului în microbuz se aflau 14 pasageri şi conducătorul auto iar acesta efectua o cursă pe ruta Sebeş – Cluj Napoca – Bistriţa.”

foto: arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

apoliticul 13 august 2012 at 11:26

Autocarul de fapt era o furgoneta de 11 locuri…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...