Rămâi conectat

Actualitate

Autocar Dacos răsturant în afara şoselei pe DN7, la Vinţu de Jos UPDATE

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier în urma căruia două persoane au ajuns cu răni uşoare la spital s-a petrecut duminică, 12 august, în jurul orei 17.15, pe DN 7, în comuna Vinţu de Jos.

Un microbuz al firmei Dacos, ce efectuează transport regulat de persoane şi care circula pe ruta Bucureşti – Cluj, s-a răsturnat în afara carosabilului fără a intra în coliziune cu un alt autovehicul sau obstacol.

Se pare că accidentul s-a întâmplat din cauza exploziei unei roţi a autocarului. Doi pasageri care în urma impactului acuzau dureri au fost transportaţi  de către o ambulamţă la spitalul din Sebeş pentru investigaţii medicale.

UPDATE raport Poliție: „În afara localităţii Vinţu de Jos, județul Alba, D.O.V., de 24 de ani, din Zlatna, judeţul Alba, în timp ce conducea un microbuz, din cauză unei explozii la anvelopa dreapta spate, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

 În urma accidentului B.M., de 56 de ani, din municipiul Bistriţa, pasageră în microbuz, a suferit o fractură la nivelul umărului drept iar B.V., de 56 de ani, din municipiul Bistriţa, de asemenea pasager în microbuz, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

În momentul producerii accidentului în microbuz se aflau 14 pasageri şi conducătorul auto iar acesta efectua o cursă pe ruta Sebeş – Cluj Napoca – Bistriţa.”

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea