Ziarul Unirea

Aurel Pantea: Domnul Florin Roman pre limba lui piere

Domnul Florin Roman, într-un exerciţiu de drăgălaşă incompetenţă, îşi permite, cu admirabilă laşitate, să facă nişte consideraţii despre o instituţie naţională, al cărei prestigiu e ignorat doar de frustraţi, ca domnia sa. A fi membru al Uniunii Scriitorilor din România reprezintă o demnitate la care mulţi aspiră fără succes. Pentru că nu are propriile sale argumente, domnul Florin Roman, în replica domniei sale, apelează la argumentele altuia. E vorba de poetul Adrian Suciu, de altfel talentat. Pentru clarificarea cititorilor precizăm că domnului Adrian Suciu i s-a cerut demisia de onoare din Uniunea Scriitorilor de către comitetul de conducere al Filialei Sibiu a USR, din care făcea parte.
Domnul Florin Roman îşi permite, la modul ignar şi elementar agresiv, să încerce discreditarea unei întregi instituţii şi a unei întregi filiale a USR, folosindu-se de argumentele pătimaşe ale lui Adrian Suciu.
Domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Alba şi Consiliul Judeţean Alba au demonstrat o deschidere admirabilă pentru cultura profesionistă din judeţul nostru.
Prin comparaţie, domnul Teodor Atanasiu, când i s-a cerut să se asigure un sediu pentru prestigioasa revistă „Discobolul”, a râs în nas celor care i-au cerut acest lucru firesc. Iată deschiderea liberalilor de Alba spre cultura autentică!!!
Primitivismul ignar al domnului Florin Roman iese în evidenţă cu strălucire când numeşte evenimentele culturale cu rezonanţă naţională şi internaţională, desfăşurate în Alba Iulia, simple bairamuri. Îi amintim domnului Florin Roman că la evenimentele culturale din ultimii cinci ani din Alba Iulia au participat scriitori precum: Nicolae Manolescu, Nicolae Breban, Eugen Simion, Eugen Negrici, Dumitru Ţepeneag, Ana Blandiana, Ion Brad, Ion Pop, Al. Cistelecan, Virgil Podoabă, Ion Mureşan, Daniel Cristea – Enache, Mircea Muthu şi alţii.
Ne oprim aici cu o listă care ar cuprinde zeci de mari nume ale literaturii şi culturii române contemporane, din toate generaţiile, care au venit la Alba Iulia graţie fiinţării Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România.
Pentru fostul ziarist Florin Roman, aspirant pătimaş la un fotoliu politico-administrativ, toţi aceşti oameni, mari nume ale culturii şi literaturii române contemporane, ar fi venit la Alba Iulia pentru bairamuri.
Prezenţa în Alba Iulia a zecilor de scriitori de mare prestigiu s-a datorat derulării, în oraşul şi judeţul nostru, a unor proiecte culturale care au conferit valoare naţională acestei zone. Este vorba de „Colocviile Romanului Românesc Contemporan”, „Colocviile tinerilor scriitori”, „Colocviile latinităţii”.
Îl înţelegem pe domnul Florin Roman şi nu-l compătimim. Domnia sa habar n-are de ce înseamnă un mare scriitor, un mare om de cultură, care vine în oraşul şi judeţul tău nu la chemarea oricui, ci la invitaţia Consiliului Judeţean Alba şi a Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România.
Domnul Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean, nu s-a implicat şi nu se implică în niciun fel în viaţa internă a Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, ci o sprijină. În insinuarea mârşavă a fostului ziarist cum că domnul Ion Dumitrel ar fi şeful acesteia ies la iveală reziduurile securisto-comuniste ale persoanei domniei sale.
Fireşte, astfel de mari evenimente culturale ar fi fost imposibil de desfăşurat la Alba Iulia şi-n alte oraşe din judeţ dacă domnul Florin Roman ar fi fost la putere. Deschiderea domniei sale spre cultură este înduioşătoare: NU EXISTĂ PUR ŞI SIMPLU.
Cultura pentru domnul Florin Roman este un război prea mare, ca să-l poată duce. Vai ş-amar de domnul Florin Roman când este vorba de cultură.

Aurel PANTEA,
preşedintele Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

45 Comentarii

Ionel Pop 24 februarie 2012 at 20:31

Domnule Pantea, cred ca nu merita efortul sa-i explicati unui om incult ce inseamna sa fii scriitor. Iata ce intelege Florin Roman prin cultura: BAIRAMURI. Chiar aveti dreptate,Vai s-amar de capul lui Florin Roman cand este vorba de cultura. Oare liberalii de Alba nu inteleg ca omul asta lipsit de bun simt si minima decenta le face imense deservicii?
Pai nu am vazut un liberal la marile maifestari culturale sau la vreo lansare de carte. Aici se vede clar respectul lor pentru cultura.

okidoki 24 februarie 2012 at 22:45

mi se pare mie sau dl Pantea si-a permis sa implice filiala Uniunii Scriitorilor intr-o lupta politica?
Si acum face „talente” de fata mare prinsa seara cu fustele in cap? Cine i-a permis acestui personaj totusi mediocru sa foloseasca Uniunea Scriitorilor in scopuri de partid? Ultima data cind USR a fost implicat politic a fost inainte de 1989. Faptul ca domnul Pantea este beneficiar direct al unor pomeni din partea domnului Dumitrel (pentru ca a sarit ca ars in apararea acestuia) explica atitudinea sa agresiva cu miros de palinca ieftina

stalinskaya 24 februarie 2012 at 22:57

domnul pantea pe vodka lui piere. este o diferenta……

Aurelian 24 februarie 2012 at 20:37

Sunt curios de opinia intelectualilor liberali din PNL Alba, cu respectul la „razboiul murdar” dus de Piticul Atomic, cu toata lumea si impotriva tuturor, dar mai ales impotriva presei si a scriitorilor!

gogu 24 februarie 2012 at 20:41

Aiurel Pantea: Atotştiutor şi trend-setter, de obicei scriitor ratat şi interesat nu de literatură ci de propria lui statuie, geambaşul literar român presează asupra oricui, mituieşte în dreapta şi în stînga, pupă mîni şi cururi dacă e cazul, spală pahare la chefurile celor puternici, are prieteni în lumea bună şi practică machiaverlîcul de baltă. E prieten cu politicieni, ia bani de la Minister, de la Consiliul Judeţean, de la Fundaţii şi Asociaţii. În sine, n-ar fi nimic rău în asta, lumea e plină de personaje detestabile. Din nefericire, însă, geambaşul literar român e persoană cu influenţă; orice scriitor care nu-i face temenele şi nu-i ridică osanale va fi marginalizat şi considerat ciumat.

Bravo Pantea, ti-a mai iesit de o votka mica la halba, te-ai prostituat in ultimul hal, mai ceva ca la „Crucea de Piatra”!
De ce te foote grija de un om care nu ocupa nici o functie publica si nu te foote grija de telectualul cornel oral, omul de cultura dumitrel si alti sfertodocti?
Pentru ca esti o lichea alcoolica, un chelner de bacsisuri mici mai pe intelesul tau.

stalinskaya 24 februarie 2012 at 22:59

KOREKT

gogu 24 februarie 2012 at 20:44

de ce nu-mi apare comentariul? ati instituit cenzura?

testo 25 februarie 2012 at 19:32

ce-ai mai scris de nu-ti apare, florinel, draga??

adrian 24 februarie 2012 at 21:52

O singura afirmatie: sunteti jalnici!

critic 24 februarie 2012 at 23:16

D-le scriitor Aurel Pantea,membru al Uniunii Scriitorilor din România, te citez;” îşi permite, cu admirabilă laşitate, să facă nişte consideraţii despre o instituţie naţională, al cărei prestigiu e ignorat doar de frustraţi, ca domnia sa. A fi membru al Uniunii Scriitorilor din România reprezintă o demnitate la care mulţi aspiră fără succes” ce exprimare de „scriitor” este aceasta? de aici reiese că nu şti ce-i aia laşitate! dacă te uiţi în DEX afli că este „lipsă de curaj”, ori atâta vreme cât omul te înfruntâ, nu este lipsit de curaj!! apoi „să facă nişte consideraţii despre…” exprimare de rahat! lipsă totală de inspiraţie!! apoi „A fi membru al Uniunii Scriitorilor din România reprezintă o demnitate la care mulţi aspiră fără succes” te lauzi singur,foloseşti Uniunea Scriitorilor, ca să ce? s-o implici în politic, iar la cât de greoi te exprimi, n-ai ce căuta prin Uniunea Scriitorilor!
Eşti deplorabil, iar după implicarea Uniunii Scriitorilor în politic, trebuie să-ţi dai urgent demisia din Uniunea Scriitorilor, pe care o discreditezi!

critic 24 februarie 2012 at 23:25

apropo, şi de ce ar pieri d-l (indiferent cine), pentru ca aşa vrei mata? hai să fim serioşi! la cât de mare scriitor te pretinzi, nici n-ar trebui să te intereseze nimicurile din jurul tău. Sti vorba „vulturul nu prinde muşte?” ia ghici, cine zicea asta?

Badia 25 februarie 2012 at 0:40

Domnule Pantea, te rog lasa-i in ignoranta (prostia) lor. Nu merita lupta. USR se descurca bine si fara aceasta disputa tampita. Principalul este ca actul cultural sa mearga mai departe. Nu are rost sa mai continuati discutiile cu niste oameni care poarta in permanenta ochelarii de cal si vad doar ceea ce vor sa vada: iminenta lor innavutire si rezolnarea acolitilor. Diferenta dintre dumneavoastra si, hai sa-i spunem, adversarul actual, domnul Florin Roman este cam mare.

Cutean 25 februarie 2012 at 8:02

Cineva intreaba ce parere vor fi avand intelectualii din PNL despre aceasta disputa, eventual scriitorii PNL-isti. Dar oare iei exista la Alba Iulia si prin imprejurimi?

Aurelian 25 februarie 2012 at 11:54

Chiar daca i-am criticat inainte, in PNL exista oameni de cultura adevarati, oameni care au intrat in PNL, ca au crezut ca ii partidul care la apara mai bine interesele, dar din pacate s-au lasat inselati de sigla si au dat de dobitocia in persoana in aceasta conducere de gasca, care le baga pumnul in gura, si unde nu ii voie sa se auda doar glasul lui Eutanasiu si a pupincuristilor lui. Traiesc intr-un regim al ochiului si urechii, ca PNL Alba are un sistem informativ care ar putea face de rusine SRI, condus de Simedru, si care a fost creiat de fostul „superspion” militar, actualul guru Vasile Paun. Uni dintre intelectuali is scarbiti si tac, altii mai putin bataiosi asteapta ca situatia sa se schimbe de la sine, dar la toti le este scarba sa se asocieze cu Piticul Atomic si cu Eutanasiu! Tac si rabda!

Un grup de moţi foarte supăraţi 25 februarie 2012 at 10:11

Venim sa te „tragem pe roata”, domnu’ Florin! direct din Apuseni!

gogu 25 februarie 2012 at 10:42

poate „un grup de HOTI”

tot noi 27 februarie 2012 at 7:41

d-apoi să ne faci tu hoţi, mă florine, mă! n-om ave noi multa carte, da nici aşe! no nu-i bai ca ne videm acolo la alba iulia si incepem di jos di tat si merem pana sus la ochelari! zâua buna!

mitea karamazov 25 februarie 2012 at 10:52

Penibil, agramat, resentimentar, frustrat, complexat, un fel de Trafulica sau Gica contra priceput la toate, un hominid nefericit, cred, ignorat de toti si de toate, acest Gogu

critic 25 februarie 2012 at 11:14

există persoane care nu-l cunosc personal pe d-l Pantea, ci îl cunosc din ceea ce scrie – chiar şi în ziar-, iar din ceea ce scrie rezultă o mare dezamăgire, dincolo de implicarea politică in care s-a angajat. Păcat! Iar cei care „ţin” împotriva celor care nu „ţin” cu d-l Pantea, ca urmare a implicaţiilor în care s-a băgat,nu cântăresc nimic, nu au nici o importanţă în ceea ce priveşte cultura, Uniunea Sriitorilor.Iar a ajunge de la cultură la o dori moartea („venim să te tragem pe roată”)şi a scrie pe forum mizerii, ca susţinători ai cui?, ai unui şi datorită unui „om de cultură” este deplorabil!

bogza 25 februarie 2012 at 14:08

parea ca o figura de stil, acolo; cel mult, moartea animalului politic poate ca si-o doreau!
nu cred ca motii citesc mult mai mult decat Biblia, deci nu pareau a fi sustinatorii lui Pantea! Dar erau porniti pe Roman, pentru ca s-a luat de prietenul lor, Dumitrel; erau porniti pe Roman pentru ca si-a bagat coada in afacerile lor, spurcandu-le bietele simpatii, manifestari sau chiar traditii, acuzandu-i, indirect ca fraternizeaza cu dusmanul!

Calul Traian 25 februarie 2012 at 11:18

Spre rusinea mea, n-am auzit de acest Aurel Pantea, cine-i asta ba fratilor?!

Aurelian 25 februarie 2012 at 19:39

Asta este Aurel Pantea:

Aurel Pantea
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Fișier:Aurel Pantea.jpg
Aurel Pantea(n. 10 martie 1952, Chețani, județul Mureș)
este un poet și critic literar român.
Cuprins [ascunde]
1 Biografie
2 Volume publicate
2.1 Poezii
2.2 Critică literară
3 Afilieri
4 Premii și distincții
5 Referințe critice
[modificare]Biografie

A urmat Facultatea de Filologie a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj (1972-1976). În timpul studenției a fost redactor la revista „Echinox”. După absolvire, a fost profesor la Borșa-Maramureș și Alba Iulia (1976-1983), corector la ziarul „Unirea” din Alba Iulia (1980-1984). În prezent, este conferențiar universitar dr. la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Din 1989 este redactor al revistei „Vatra” din Târgu Mureș. Din 1990 este redactor-șef al revistei „Discobolul” din Alba Iulia.
[modificare]Volume publicate

[modificare]Poezii
Casa cu retori, București, Editura Albatros, 1980.
Persoana de după-amiază, Cluj, Editura Dacia, 1983.
La persoana a treia, București, Editura Cartea Românească, 1992.
Negru pe negru, Tg. Mureș, Editura Arhipelag, 1993.
Aceste veneții, aceste lagune, Bacău, Editura Axa, 1995.
O victorie covârșitoare, Pitești, Editura Paralela 45, 1996.
Negru pe negru (alt poem), Cluj, Editura Casa Cărții de Știință, 2005.
Este prezent în:
Streiflicht – Eine Auswahl zeitgenössischer rumänischer Lyrik (81 rumänische Autoren), – „Lumina piezișă”, antologie bilingvă cuprinzând 81 de autori români în traducerea lui Christian W. Schenk, Dionysos Verlag 1994, ISBN 3980387119
[modificare]Critică literară
Poeți ai transcendenței pline, Cluj, Editura Casa Cărții de Știință, 2003 (ediția a II-a, Cluj, Editura Limes, 2005).
Simpatii critice, Cluj, Editura Casa Cărții de Știință, 2004.
Înapoi la lirism (o anchetă), Tg. Mureș, Editura Ardealul, 2005.
Ștefan Aug. Doinaș (studiu monografic), Cluj, Editura Limes, 2007.
Sacrul în poezia românească (volum colectiv), Cluj, Editura Casa Cărții de Știință, 2007.
[modificare]Afilieri

Membru al Uniunii Scriitorilor din România
[modificare]Premii și distincții

Premiul de debut al Editurii Albatros pentru volumul de poeme Casa cu retori, 1980
Premiul pentru poezie al revistei Poesis, Satu Mare 1992
Premiul Cartea Anului al Salonului Națtional de Carte și Publicație Culturală, Cluj, 1994 pentru volumul de poeme Negru pe negru
Premiul Octav Șuluțiu al revistei Familia, Oradea, 1998
Premiul Frontiera Poesis pentru cea mai bună revistă, Satu Mare, 1998
Premiul pentru excelență acordat de Uniunea Artiștilor Plastici, Filiala Alba, 2001
Premiul de excelență acordat de Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala Mureș, Mediaș, 2002
Diplomă de excelență acordată de Consiliul Județean Alba, Alba Iulia, 2002
Diplomă de onoare acordată în cadrul Zilelor Revistelor Culturale din Transilvania și Banat, Mediaș, 2002
Diplomă acordată revistei Discobolul de Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Mureș, Tg. Mureș, 2003
Premiul pentru critică literară al revistei Poesis pentru vol. Simpatii critice, Satu Mare, 2004
Premiul pentru eseu al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Mureș pentru vol. Poeți ai transcendenței pline, Tg. Mureș, 2004
Premiul Mediaș, acordat în cadrul Zilelor Revistelor Culturale din Transilvania și Banat, Mediaș, 2004
Premiul pentru poezie al revistei Târnava, Tg. Mureș, 2005
Premiul pentru publicistică literară al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Mureș, Tg. Mureș, 2005
Premiul Dafora, acordat în cadrul Zilelor Revistelor Culturale din Transilvania și Banat pentru volumul de poeme Negru pe negru (alt poem), Mediaș, 2005
Nominalizat pentru premiile Uniunii Scriitorilor din România, cu volumul Negru pe negru (alt poem), București, 2006
Premiul pentru publicistică al Uniunii Scriitorilor, Filiala Mureș, 2006
Premiul pentru critică literară, acordat de Biblioteca Județeană Lucian Blaga, Alba Iulia, 2006
Premiul pentru poezie al revistei Ateneu, Bacău, 2006
[modificare]Referințe critice

Dicționarul scriitorilor români, M-Q, București, Editura Albatros, 2001.
Dicționar general al literaturii române, P-R, București, Editura Univers Enciclopedic, 2006.

Acum cine este Piticul Atomic?

adrian 25 februarie 2012 at 23:12

Probabil Consiliul judetean o sa-i mai dea o diploma de excelenta dupa acest episod. Stii cine primeste diplome de excelenta si tot soiul de diplome in ziua de azi?

Aurelian 25 februarie 2012 at 23:47

Singura referinta pe care am gasito, cu respect la persoana domniei voastre, domnule Adrian Suciu, este un „ciot”, cu urmatoare descriere:

„2001 – prezent, expert parlamentar, Direcția de relații publice a Camerei Deputaților;”,

deci purtator de geanta si scritor de declaratii politice la marele deputat de mana a doua Eutanasiu!

Dr. Jivago 26 februarie 2012 at 10:33

AIURELIENE, ca ai ceve „personal” cu Florin Roman (dar mai ales cu liberalii) se vede „de la o posta” din consecventa cu care-l „contrezi” de fiecare data… Dar cand vad cu cata sarguinta o faci, cat te-ai straduit tu sa faci biografia lui Aurel Pantea, doar ca sa-l pui in antiteza ca Fl. Roman, mi se confirma „diagnosticul” pe care ti l-am (mai) pus: este cat se poate de clar, ai PARANOIA, baiatule!!!

Aurelian 26 februarie 2012 at 14:15

Biografia lui Aurel Pantea exista in internet, ca si a lui Adrian Suciu, eu doar le-am copiat si le-am pus in pagina, in mai putin de 30 sec, dar dupa o cautare de 1 ora, in internet cu referire la Piticul Atomic, nu am gasit nimic in afara de laude personale, deci am ramas cu concluzia ca ii un „broscoi umflat cu paiul de PeNaLi sa pluteasca”!

stalinskaya 26 februarie 2012 at 11:02

nu este treaba mea sa il apreciez pe dl Pantea, dar imi place cind vad ceva umor involuntar, indiferent unde apare si referitor la orice persoana.

printre realizarile domnului pantea sint enumerate literele M-Q din dictionarul scriitorilor romani 2001 si literele P-R din dictionarul scriitorilor romani 2006

Interesent sa realizezi niste litere:) (a vrut sa se spuna ceva si a iesit altceva)

PS: interventia mea nu are nici o conotatie..doar ma distrez si eu:)in cautarea realizarii unui cv cit mai stufos, unii ajung si la umor involuntar:)

Marius 25 februarie 2012 at 11:39

chiar asa, spre rusinea ta! RUSINE SA-TI FIE!!!

Calul Traian 25 februarie 2012 at 13:10

MARIUSE, speram sa aflu de la tine cine-i Pantea asta, dar m-am lamurit citind comentariul lui FOOTGLASS la al. 1 . Acum stiu, e un „scriitor mediocru cu mari ifose”… Banuiam eu…!!!

Marius 25 februarie 2012 at 14:41

Ai vrea sa cunoasca toata lumea de pe aici si de pe aiurea, cine este Calul Traian?? M-ai provocat, acum si supara-ma!

Calul Traian 26 februarie 2012 at 9:51

MARIUSE, cred ca daca nu stie nici macar cine-i acest” scriitor mediocru cu mari ifose”, Aurel Pantea, e mai putin important cine-i Calul Traian, mai ales ca, in naivitatea lui, acest individ, a gasit mult mai interesant sa citeasca „Punguta cu doi bani” a lui Creanga decat „O victorie covarsitoare” a lui Pantea! Sigur, totul a fost inca de inceput o ironie, iar tu „ai muscat”! Si daca tot vrei sa te si supar, am sa-ti citez una din legile lui Murphy despre ironie : -” ca sa intelegi o ironie suptila, trebuie sa te duca si mintea!” Hai, pa!

Calul Traian 26 februarie 2012 at 10:38

Erata – citeste subtila in loc de suptila

footglass 25 februarie 2012 at 11:39

Adevarul este asta (vazut mai de departe):
1.Dl Pantea este un scriitor mediocru, cu mari ifose…universitare.S-a prea baracat, fara merite deosebite! Taiati-i barba – și va ramane poet…imberb!
2.Liberalul FLORIN ROMAN este o secatura daca asa pune problema, o nulitate politica, un kakat…
Chestiunea era ca PNL Alba are un asa HOMINID cu repulsie fata de cultura!
ASA SUNT TOI LIBERALII DI ALBA???? Si mai vreti sa fiti si…Capitala Europeana a Culturii…
In orice caz nu cu ignarii pdlisti, nici cu pnlisti de acest soi…Dracu mai stie cu cine…ca toti isi urmaresc ENTERESURILE…

mitea karamazov 25 februarie 2012 at 12:01

Cautati pe Google: Aurel Pantea

Agentu' Constatator 25 februarie 2012 at 12:05

Interesant: dupa studiul adreselor de IP, de pe calculatoarele dumneavostra, de unde au fost postate comentariile, ar putea fi dezvaluite amanunte interesante, ba chiar foarte interesante! care-i Tanda, care-i Manda, cine-i Gogu, mai ales, si sa nu mai vorbim de restul!

moni 25 februarie 2012 at 12:54

Aveti dreptate !!! Liberalii din Alba au facut o achizitie recenta, tot de dragul culturii, pe primarul penal din Spring, nepotul domnului Hava. De fapt, numai Florin Roman si Atanasiu cred asta. Atanasiu are insa un motiv serios, suma mare de bani pe care a incasat-o de la faimosul dr. Stanciu ( era sa spun dr. Mengele ) din Sebes pentru a-l achizitiona pe inegalabilul primar din Spring !

ciumegul 25 februarie 2012 at 13:27

acest betiv ordinar nu are ce cauta in lumea scriitorilor…… numai cand treci pe langa el ti se face rau ce duhneste a alcool…..al intreb pe acest domn….sa ne spuna de aventurile lui la dezalcoolizare…..daca nu credeti verificati arhiva spitalului…..de cate ori la adus la urgenta ambulanta…..de asta nu scriie ….scrie numai de aceea care ai pupa in cur…..gen presedinte CJA….primarie…..halal om

Soferu de pe ambulanta 25 februarie 2012 at 14:27

Florin Roman, esti de recunoscut in toate comentariile si sub toate pseudonimele pe care le folosesti ca sa postezi pe aici! Aduci aceleasi injurii, faci aceleasi acuzatii, te legi de aceleasi motive, dar mai ales, faci aceleasi greseli elementare de ortografie. Esti caz patologic! Posezi un caracter de posedat! Linistea ta pe lumea asta nu exista, decat daca vei duce pana la capat sfatul celui care te poseda! (Piei satana!) Dar linistea ta, odata dobandita, imi va aduce probabil, mie nelinistea, pentru simplu fapt ca ti-am sugerat de cine sa asculti! (Esti in stare sa ma urmaresti, tu, Florin Roman??) Cauta o biserica simpla si curata din inima Apusenilor si descopera acolo sensul vietii si fericirea!

x 25 februarie 2012 at 15:33

sigur nu esti pacientul de pe ambulanta?:)

Avram Iancu 25 februarie 2012 at 14:33

Ba, sa nu-l prind pe aici! Apusenii sa ramana curati!

gogu 25 februarie 2012 at 15:06

las’ ca voua hotilor, pardon motilor va place de Csibi Barna

tot noi 27 februarie 2012 at 8:33

vinim, florine, vinim!

testo 26 februarie 2012 at 11:12

florin roman, gogu, calul traian, stalinskaya, multe si multe altele…una si aceeasi persoana!
florine,… mare lucru daca nu apuci si sa te spurci singur pe aici! nu te uita in oglinda, pentru ca s-ar putea sa-ti descoperi doar un alt adversar!

Calul Traian 26 februarie 2012 at 11:48

– testo- Pt. ca mi-ai asociat „pseudonimul” cu celelalte,( gogu, stalinskaya) chiar daca-mi plac comentariile lor, fiindca nu suntem una si aceeasi persoana, eram tentat sa protestez…Dar, cand vad ce „pseudonim” ti-ai ales tu – testo – m-am gandit ca poate vine de la „testosteron”, un hormon steroid masculin, secretat de „fudulii”, de unde, indirect, pot deduce ca si tu esti putin „fudul”! Si cum „prostu daca nu-i fudul…”, m-am gandit sa fiu mai indulgent cu tine…!!!

nu zau 26 februarie 2012 at 15:24

Florine, esti jalnic! pui botu’ imediat! ai talentat la interpretare! Personalitate multipla, greu vindecabila…ce vezi acum in oglinda?

Comentariile sunt oprite