Rămâi conectat

Ştirea zilei

Au pus în pericol siguranța participanților la trafic: Soferi beți prinsi de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 17 ianuarie 2020, în jurul orei 07.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Blaj l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Clujului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde a refuzat recoltarea de mostre sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 17 ianuarie 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din localitatea Petrisat, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de șofer, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 17 ianuarie 2020, în jurul orei 16,30, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe DN 1, pe raza comunei Unirea, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 19 de ani, din localitatea Aiudul de Sus.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de tânăr este radiat din circulație.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea