Rămâi conectat

Curier Județean

Au pus în pericol siguranța în trafic: Șoferi beți și cu permisul de conducere suspendat, depistați de către polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba au depistat în trafic trei șoferi care puneau în pericol siguranța traficului rutier. Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Oradea a fost prins cu permisul de conducere suspendat, iar doi bărbați din Blaj și Sebeș, au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 20 noiembrie 2020, în jurul orei 23,50, polițiștii Postului de Poliție Vidra l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74 A, având permisul de conducere suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

La data de 22 noiembrie 2020, în jurul orei 17,00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza comunei Cergău, l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din municipiul Blaj, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 22 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii Postului de Poliție Șpring l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, pe raza localității Petrești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

21 martie 2024: Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Poezie, acorduri muzicale și lansare de carte

Ioana Neag

Publicat

în

21 martie 2024: Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Poezie, acorduri muzicale și lansare de carte Ziua Mondială a Poeziei va fi sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba cu evenimente dedicate adulților și copiilor, interviuri, muzică, expoziție de poezie și desene, precum și lansare de carte. În fiecare an, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea