Rămâi conectat

Ştirea zilei

Au pus în pericol circulația rutieră: Șoferi beți sau fără permis, prinși de polițiștii din județul ALBA

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Au pus în pericol circulația rutieră: Șoferi beți sau fără permis, prinși de polițiștii din județul ALBA

Mai mulți șoferi din județul Alba au fost depistați conducând sub influența alcoolului sau fără a deține permis de conducere.

La data de 11 martie 2023, în jurul orei 02,30, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au depistat un bărbat de 30 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Revoluției din municipiu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


La data de 10 martie 2023, în jurul orei 23,20, polițiștii din Ocna Mureș au depistat un bărbat de 31 de ani, din comuna Unirea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Unirea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


La data de 11 martie 2023, în jurul orei 11,20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Șona, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Biia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


La data de 11 martie 2023, în jurul orei 14,20, polițiștii din Cugir au depistat un bărbat de 33 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Victoriei din Cugir, având permisul de conducere suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.


La data de 11 martie 2023, în jurul orei 09,30, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat de 46 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un moped, pe strada localității Căpud, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuța de înmatriculare aplicată pe moped a fost atribuită altui autovehicul. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea