Au înșelat o femeie luându-i banii pe o construcție pe care nu au mai facut-o: Trei bărbați din Galați cercetați de polițiștii din Aiud

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Trei bărbați din județul Galați sunt cercetați de polițiștii din Aiud, pentru înșelăciune. I-au promis unei femei din comuna Lopadea că o să-i construiască un container modular dar după ce au primit banii nu și-au mai îndeplinit promisiunea.

La data de 15 aprilie 2020, polițtiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud i-au identificat pe 3 bărbați, de 22, 29 și 33 de ani, din comuna Ivești, județul Galați, ca și persoane bănuite de săvârșirea unei fapte de înșelăciune, cu un prejudiciu de 14.000 de lei, a cărei victimă a fost o femeie de 63 de ani, din comuna Lopadea Nouă.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În fapt, la sfârșitul lunii martie 2020, în urma unui anunț găsit pe o rețea de socializare, femeia l-a contactat pe unul dintre bărbați pentru a-i construi un container modular, la locuința sa din comuna Lopadea Nouă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ulterior, la locuința sa, s-au prezentat cei 3 bărbați, care au adus materiale de construcții în valoare de 1.000 de lei și i-au solicitat femeii suma de 15.000 de lei, reprezentând contravaloarea construcției.

Aceștia au efectuat lucrări minime de construcție, folosind materialele aduse inițial, după care, invocând diverse motive au părăsit locația. Contactați telefonic de femeie, ar fi spus că suma deja plătită reprezintă, de fapt, contravaloarea lucrărilor deja efectuate și că, în realitate, costul lucrării este de 13.000 de euro.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta precum și a întregii activități infracționale a celor 3 bărbați.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei