Rămâi conectat

Curier Județean

Au început înscrierile pentru admiterea din acest an, la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-a dat startul înscrierilor pentru admiterea din acest an la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. Tinerii au timp până în data de 30 aprilie să îşi depună dosarele de concurs. Instituţia militară scoate la bătaie, la fel ca în anii trecuţi, 100 de locuri pentru băieţi şi 20 pentru fete.

Tinerii care visează la o carieră militară trebuie să îndeplinească o serie de condiţii, cum ar fi: să fie cetăţeni români, apţi din punct de vedere fizic şi medical, să aibă vârsta de cel mult 16 ani împliniţi în anul desfăşurării concursului de admitere şi să fie absolvenţi ai învăţământului gimnazial sau actualmente în clasa a VIII-a.

Dosarul de concurs va conţine copii după actul de identitate, de studii şi certificat de cazier  judiciar. Elevii vor avea de trecut de  vizita medicală, testarea psihologică, interviu de evaluare finală şi probele sportive. Candidaţii declaraţi admişi în urma acestor probe vor susţine, în perioada 30 mai – 1 iunie 2013, proba eliminatorie sub forma unui test grilă de verificare a cunoştinţelor la disciplinele Limba şi literatura română şi Matematică. În data de 8 iulie 2013 se vor afişa rezultatele finale ale admiterii.

Cei interesaţi sunt invitaţi la sediul Biroului de Informare Recrutare Alba, din Alba Iulia, str. Mihai Viteazul, nr. 11 (lângă Poarta a III-a a Cetăţii Alba Iulia) sau la telefon/ fax: 0258.81.22.91.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea