Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Au început în forță! Vineri, acțiune de amploare a Poliției în Alba Iulia. 77 de agenți, peste 120 de amenzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, 6 februarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat şi desfășurat în zona municipiului Alba Iulia, o acţiune în sistem integrat care a avut drept scop menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea infracţiunilor, combaterea evaziunii fiscale şi creşterii siguranţei participanţilor la traficul rutier.

Potrivit IPJ Alba, “la acţiune au participat 77 de polițiști din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale care au constatat două infracţiuni şi aplicat 128 de sancţiuni contravenţionale.

În cadrul acestei acţiuni, la care au participat poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, ai Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi ai Secţiilor de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vințu de Jos, au fost realizate 3 filtre rutiere şi efectuate 72 de controale din care 60 la unităţi comerciale şi 12 la obiective asigurate cu pază.

CITEȘTE ȘI: De VINERI e JALE pentru ȘOFERI! AMENZILE cresc de ZECE ori! Închisoare pentru alcool și permisul luat pentru amenzi neplătite

Au fost constate două infracţiuni din care una de natură economico financiară şi una la regimul circulaţiei rutiere şi au fost aplicate 128 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.827 lei din care 3 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 4 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, una la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, 108 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 12 la alte acte normative. Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.701 lei. Totodată au fost reţinute două permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea