Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Au furat motorină de 1200 de lei din rezervorul unui TIR parcat pe marginea unui drum din Alba. Cum au scăpat doi bărbați de închisoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au furat motorină de 1200 de lei din rezervorul unui TIR parcat pe marginea unui drum din Alba. Cum au scăpat doi bărbați de închisoare

Doi bărbați care au furat motorină în valoare de 1200 de lei, din rezervorul unui TIR parcat în județul Alba, au scăpat de închisoare.

În noaptea de 27 spre 28.06.2021, în jurul orei Ol :00, au sustras din rezervorul unui tir parcat pe marginea părții carosabile din Cisteiul de Mureș, cantitatea de 200 litri de motorină, cu consecința producerii unui prejudiciu în cuantum de 1200 lei în patrimoniul unei firme.

Fiind audiați în calitate de suspecți, cei doi au recunoscut săvârșirea faptei, achitând persoanei vătămate prejudiciul cauzat, fapt confirmat de reprezentantul legal al persoanei vătămate.

Celor doi bărbați nu li s-a adus la cunoștință calitatea de inculpat întrucât, deși au fost citați în mod legal, nu s-au prezentat la chemările organelor judiciare, din verificările efectuate rezultând că aceștia se află plecați într-o țară străină, împreună cu familia, și nu se cunoaște data întoarcerii acestora.

Procurorul arată că din analiza materialul probator rezultă că, sunt întrunite condițiile legale și de oportunitate privind dispunerea unei soluții de renunțare la urmărirea penală, întrucât nu există interes public în urmărirea faptei săvârșită de inculpați întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat, prev. de art. 228 alin. (l) Codul penal, art. 229 alin. (l) lit. b) Codul penal, totodată urmând a dispune renunțarea la urmărirea penală față de aceasta.

„Confirmă soluția de renunțare la urmărire penală stabilită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud în dosarul privind comiterea de către inculpați, a infracțiunii de furt calificat, prev. de art. 228 alin. (l) Codul penal, art. 229 alin. (l) lit. b) din Codul penal, în dauna persoanei vătămate. 275 alin. 3 C. pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în hotărârea Judecătoriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea