Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Au fost prinși doi hoţi din locuinţe, la Zlatna. Al treilea este căutat de polițiști. Bărbații sunt din Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Zlatna au reţinut doi bărbaţi din judeţul Mureş care sunt bănuiţi de furturi din locuinţe. Asupra lor au fost găsite mai multe unelte care ar fi fost folosite la spargeri. O a treia persoană este căutată de poliţişti.

Joi, 21 decembrie 2018, poliţiştii din Zlatna au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr din oraş a surprins în apartamentul său doi bărbaţi care sustrăgeau bunuri. Tânărul a pornit în urmărirea celor doi, iar cu ajutorul cetăţenilor aflaţi pe stradă, unul dintre bărbaţi a fost imobilizat.

Poliţiştii sosiți la faţa locului au constatat că este vorba de un bărbat de 50 de ani, din Adămuş, judeţul Mureş, cunoscut cu antecedente penale, asupra căruia au fost găsite mai multe ustensile susceptiile a fi folosite la spargerea încuietorilor precum şi o sumă de bani şi bijuterii.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stailit că, la comiterea faptei, bărbatul de 50 de ani ar fi fost însoţit de un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, tot din Adămuş.

Totodată, poliţiştii au identificat un bărbat de 45 de ani, din comună Ernei, judeţul Mureş, care i-ar fi aşteptat pe cei doi într-un autoturism cu care ar fi urmat să plece din Zlatna.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de baratul de 50 de ani şi faţă de cel de 45 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea depistării şi reţinerii celui în vârstă de 38 de ani.

În cursul zilei de azi, 22 decembrie, cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi în fata magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

16-17 mai 2024: Târgul Ofertelor Educaționale, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

16-17 mai 2024: Târgul Ofertelor Educaționale, în Piaţa Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia Târgul Ofertelor Educaționale, organizat de Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba și CJRAE, își propune familiarizarea elevilor cu posibilitățile de continuare a studiilor în sfera tehnologică, cu accent pe meseriile care le vor asigura continuarea procesului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea