Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Atenționare MAE: Ploi și furtuni puternice în Grecia, începând de miercuri

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Grecia că Serviciul Naţional grec de Meteorologie a emis o atenţionare de înrăutăţire a vremii pentru perioada 15 – 17 august, fiind prognozate ploi şi furtuni puternice la nivel local, însoţite de căderi de grindină şi vânt puternic.

Conform MAE, sunt prognozate ploi şi furtuni puternice la nivel local, însoţite de căderi de grindină, vânt puternic, în special pentru următoarele regiuni: Epir, vestul şi zona centrală a Macedoniei, Thesalia în partea de nord şi de vest, vestul Greciei continentale, Grecia centrală, Peloponez.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879, +302106728875 şi cel al Consulatului General al României în Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă: +306978996222 şi cel al Consulatului General al României în Salonic: +306906479076.


Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea