ATENȚIE șoferi! De astăzi, o nouă stradă cu sens unic în Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

De astăzi se instituie sens unic pe strada Gladiolelor, dinspre Bulevardul Transilvaniei. Modificarea a fost anunțată pe rețeaua de socializare, de Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Cum nicio frunză nu are aceeași culoare cu alta, cred că nu sunt doi oameni care să gândească la fel când vine vorba de o schimbare. Vă invit să ne asumăm împreună o soluție matură, nu neapărat cea mai bună, dar necesară: de azi, se instituie sens unic pe strada Gladiolelor, dinspre Bulevardul Transilvaniei. Ce se tulbură în definitiv? Obișnuința. Ce se câștigă? Ușurința de a ne deplasa în condițiile unei babilonii evidente!”, este mesajul postat de edilul municipiului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

nedumeritul 11 ianuarie 2018 at 23:31

…babilonia de care faceti vorbire se trage de la cele patru strazi inchise, in era lui cesca, si care au ramas la fel si in era Dumneavoatra Domnule Primar Mircea Hava. Respectiv, strazile Theodor Aman, Jderului, Iederii, Fintinele, si Gladiolelor, blocate de asezaminte importante, bisericesti, parte din gradina spitalului si liceul militar.Simplu, deschideti daca aveti bunavointa doar una dintre cele patru strazi ce duc catre Piata, si totul est in ordine. Artificiul pe cae l-ai facut este doar de impresie artistica, chipurile frectie la piciorul de lemn,…

Comentariile sunt oprite