Rămâi conectat

Curier Județean

Atenţie mare: prin Alba Iulia circulă „ghicitoare” care vă „fac” de bani şi de aur!!!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La un interval de circa o săptămână, două femei din Alba au fost înşelate în acelaşi mod. Deşi au fost abordate pe stradă de persoane dubioase – care te îndeamnă mai degrabă să grăbeşti pasul decât să intri în vorbă cu ele – victimele nu numai că s-au oprit din drum dar le-au cedat de bunăvoie toţi banii şi aurul pe care îl aveau asupra lor!!! Şi asta pentru ca să le fie ghicit viitorul. Pentru asemenea persoane, viitorul îl pot ghici şi eu. Gratuit! Dacă vă daţi banii şi aurul unor persoane necunoscute, pe stradă pur şi simplu, vă prezic un viitor cu lipsuri. Adică vă vor lipsi exact banii şi aurul la care aţi renunţat de bunăvoie!!!
lSăptămâna trecută, în 5 iulie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de căre M.M.C., de 25 ani, din Alba Iulia, despre faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 12.40, o persoană necunoscuta a înşelat-o cu 4100 lei. Poliţia a stabilit că M.M.C., în timp ce se afla pe strada Revoluţiei 1989 din municipiul Alba Iulia a fost acostată de către o femeie care, sub pretextul că îi ghiceşte viitorul, i-a pretins să îşi pună bijuteriile ce le avea asupra sa şi suma de 100 lei într-un ziar. Profitând de neatenţia părţii vătămate autoarea a înşelat-o returnându-i un alt ziar în care se aflau mai multe pietricele. Acest lucru a fost constatat de femeie scurt timp, dupa ce „ghicitoarea” de ocazie a plecat.
Semnalmentele autoarei sunt următoarele: înălţime 1,65 m, constitutie astenică, de etnie rromă, cu părul negru prins în coadă, lung pe spate, ochi căprui, în vârstă de aproximativ 25 ani, având vestimentaţia compusă din: tricou de culoare negru, strâns pe corp, pantaloni de blugi de culoare albastru, strânşi pe corp, iar încălţămintea: o pereche de opincuţe de culoare alb, cu pietricele.
lMiercuri 13 iulie, la ore 10,00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată din nou de către o femeie de 22 de ani din Zlatna, cu privire la faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, la orele 8,15, în timp ce se afla pe strada Moţilor din Alba Iulia, a fost abordată de o persoană de o femeie care a înşelat-o cu suma de 185 lei şi o verighetă de aur de 3 grame. Tânăra din Zlatna a venit în Alba Iulia pentru a merge la spital. În momentul în care a coborât din maşina cu care a ajuns în municipiu, a fost abordată de o femeie care i-a propus să îi ghicească şi să o „dezlege de farmece”. Tânăra a fost de acord cu propunerea dându-i „ghicitoarei” suma de 180 lei şi verigheta din aur pe care aceasta le-a învelit într-un ziar pe care i l-a pus în buzunarul pantalonilor, spunându-i să nu deschidă ziarul până când ajunge la spital. Odată ajunsă la spital, victima a deschis ziarul şi a constatat că îi lipseau – EVIDENT! – verigheta şi suma de bani.
Potrivit descrierilor victimei, suspecta de comiterea infracţiunii are vârsta de 48-50 de ani, 1,60 m înălţime, ten închis, păr negru, purta un batic multicolor, o bluză înflorată şi o fustă lungă de culoare neagră. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia continuă cercetările în vederea identificării suspectelor – în ambele cazuri – şi în vederea recuperării prejudiciului.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea