Rămâi conectat

Sport

Atenţie, Industria Galda – CSM Şcolar Reşiţa se dispută sâmbătă, 20 mai, la ora 14.00!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida din penultima etapă a Seriei a 4-a din Liga a 3-a, dintre Industria Galda de Jos şi CSM Şcolar Reşiţa, se va disputa sâmbătă, 20 mai, la ora 14.00, pe arena din Galda de Jos.

Cele două cluburi au ajuns la un numitor comun, să joace cu 4 ore mai devreme decât ora stabilită de FRF pentru luna mai, respectiv 18.00, mai ales că este singurul joc din serie programat sâmbătă.

Este ultima reprezentaţie internă a echipei conduse de Paul Ciucă, gruparea din Valea Domanului mai sperând să obţină promovarea.

Industria îşi ia rămas de la fani, la fel ca şi AFC Unirea 1924 Alba Iulia şi Metalurgistul Cugir – vineri, ora 18.00, după un sezon în care a fost angrenată până runda anterioară în lupta pentru eşalonul secund.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea