Rămâi conectat

Curier Județean

Atelier de vară, la Grădiniţă Prichindel din Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 13 iulie 2012, la Grădiniţă cu Program Prelungit Prichindel din Cugir, a avut loc evaluarea proiectului „Atelierul de Vară – Şotron”, care s-a desfăşurat în perioada 2-13 iulie.
Pe parcursul celor două săptămâni un număr de 21 de copii au călătorit în „Oraşul celor 8 oglinzi”, sub îndrumarea voluntară a profesorilor învăţământ preşcolar, Uriesu Eugenia Mihaela, Bârsan Ilona Ghizela, Luca Maria şi Sbuchea Diana. În cadrul atelierului, copiii au fost implicaţi în activităţi de cunoaştere a universului, activităţi recreative, sportive, muzicale, folosind materiale din natură, care le-au dezvoltat imaginaţia, creativitatea, munca în echipa şi relaţiile de socializare. La finalul proiectului au fost invitaţi părinţi, bunici, reprezentanţi ai Consiliului Local, ai şcolilor din oraş, pentru a arăta cunoştinţele acumulate pe perioada desfăşurării proiectului. Copiii au fost recompensaţi cu diplome, dulciuri şi răcoritoare. Proiectul s-a derulat în parteneriat cu ISJ Alba şi Asociaţia Edu Caleidoscop, iar sponsorul principal a fost  „Gold Corporation” Roşia Montană.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea